Aistija88 parašė:
Nežinau ar verta ten skambintis registruotis, labai daug kantrybės reikia 🙈 aš pati internetu bandysiu, bet dar nėra rugpjūčiui talonų, o liepą jau be šansų 😕…
Ar numerį gal žinot? Nes aš kantrybės turiu
Aistija88 parašė:
Nežinau ar verta ten skambintis registruotis, labai daug kantrybės reikia 🙈 aš pati internetu bandysiu, bet dar nėra rugpjūčiui talonų, o liepą jau be šansų 😕…
Ar numerį gal žinot? Nes aš kantrybės turiu
Palomaaa parašė:
Ar numerį gal žinot? Nes aš kantrybės turiu![]()
Tai yra ju internetiniame puslapyje nurodyti kontaktai
Rozes33 parašė:
As jau savaite kaip noriu vedaru bulvyniu tai siandien prisiruosiau pasidarytviska pasiruosiau biski pavargau pagulesiu ir eisiu pabaikt
As siandien cepelinus lipdysiu😅
būsimamamytėėė parašė:
Suvalgiau šiandien pusę skardos kugelio. Cepelinai irgi fainai būtų, tik tingiu gamint. Kitkas fu 😀
būsimamamytėėė parašė:
Kaip noriu dabar 😍
Aistija88 parašė:
Skambinau tai iki rugpjūčio 31d. Užimta Kauno klinikose. Gal kur privačiai Kaune galit patarti?
Palomaaa parašė:
Ar numerį gal žinot? Nes aš kantrybės turiu![]()
Tel. +37037326827 arba +37037326927
skaisteki parašė:
O kaip sekasi uzsiregistruoti 11-13 savaites echoskopui, toms, kas jau gali registruotis? Skambinau i Mazyli, sake sekmes ieskant visam Kaune, jei apie nemokama sn…
Tai ir rašiau, kad laukiu kada bus talonai klinikose rugpjūčio mėnesiui, bet gal jų išvis ir nebus jau 😃
skaisteki parašė:
Beje, kas su tom bulvem yra? Aš iki nestumo nevalgiau visiskai ju ir nereikejo nei kiek, dabar pamatau bulvinius blynus arba kugeli tai net rankos dreba 😃😃😃…
Mmmmm ir man kaip norisi keptu bulvių dar su kefyriuku 🤗 jeigu gaminu dabar, visur dedu bulves 🤣
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai