Mazuciukas29 parašė:
Sveikutes, ar cia yra mamyciu is Vilniaus?![]()
Yra🤗
Mazuciukas29 parašė:
Yra🤗
daiva1020 parašė:
Man liepė skaičiuoti nuo 30sav., bet pas mane tikrai labai daug juda, tai aš net nesivarginu skaičiuoti 🤷♀️
Na mano irgi juda tikrai pakankamai, aktyviausia būna rytais ir vakarais, tai jei kasdien maždaug vienodai aktivi, tai irgi neskaičiuoju 🙂 pirmo sūnaus kai laukiausi uk, tai niekas net nesakė skaičiuoti, tai ir nesukau galvos, pajusdavau kelis kart per diena ir gerai buvo 😁 o čia dbr prigasdino 😁
AleksandraRa parašė:
Na mano irgi juda tikrai pakankamai, aktyviausia būna rytais ir vakarais, tai jei kasdien maždaug vienodai aktivi, tai irgi neskaičiuoju 🙂 pirmo sūnaus kai laukiaus…
Aš žinokit irgi lygiai taip pat 😅 kai sūnaus pirmo laukiausi, tai niekas nieko nesakė, pajusdavau pora kartų per dieną ir džiaugsmas buvo 🤣
Dabar antras žymiai daugiau juda nei galvoti nereikia ar skaičiuoti 😊 mano juda ypač kai valgau 😊
gretajp parašė:
Aš žinokit irgi lygiai taip pat 😅 kai sūnaus pirmo laukiausi, tai niekas nieko nesakė, pajusdavau pora kartų per dieną ir džiaugsmas buvo 🤣
Mano irgi juda valgio metu🙃ir jau pagalvojau gal jam nepatinka mano maistas 😀
AnaK parašė:
Mano irgi juda valgio metu🙃ir jau pagalvojau gal jam nepatinka mano maistas 😀
O aš galvoju, kad kaip tik labai patinka maistas ir leliukas suaktyvėja 😅🫣
gretajp parašė:
O aš galvoju, kad kaip tik labai patinka maistas ir leliukas suaktyvėja 😅🫣
Aš ir tokios nuomonės, kad patinka maistas ir suaktyvėja dėl to 😀
tikrai yraMazuciukas29 parašė:
Jielka parašė:
Tai mane irgi guldo 31 d į ligoninę, sakė negalima rizikuoti ir kogero jau pilną 36 sav.bus CP. Ištikrųjų tai man kikekviena diena yra pilna baimės.🙈Kažkaip laikaus…
Sekmes jums! Jei galesite parasykite kaip sekesi!
Muere parašė:
Sekmes jums! Jei galesite parasykite kaip sekesi!
Ačiū😇Aš jau ligoninėje.Tik dėja savaitgalį susirgau, prasikankinau labai bemiegės naktys, sloga baisinė negaliu užmigti...atvažiavom su vyru į ligoninę guldytis, padaro testą coronės ir ką gi...teigiamas 😂tai izoliavo, guliu dabar kaip ponia vienvietėje palatoje. Nieko čia aišku gero nes savijauta dar prasta lašina čia mane žiūri tikrina atstatinės žodžiu o tada spręs kada operuoti. 😊Bet man dabar ramiau žymiai, kai žinau, kad esu prižiūrima😊.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai