Burbuliukeeeee parašė:
Kur pirkot?
Babycity , internete pigiau užsisakyti nei fizinėje ju parduotuveje, bet aš paprašiau parduotuvėje kad man pritaikytų internetine kaina 🙂 vnt kaina 45€ čia jau su nuolaida. MILLI firma🙂
Burbuliukeeeee parašė:
Kur pirkot?
Babycity , internete pigiau užsisakyti nei fizinėje ju parduotuveje, bet aš paprašiau parduotuvėje kad man pritaikytų internetine kaina 🙂 vnt kaina 45€ čia jau su nuolaida. MILLI firma🙂
Ktea parašė:
O man neapsivercia, del mazo vandenu kiekio, planuojam apsukima, jei sakys jog galima. O siai dienai butu extra cezaris. Tai irgi nera ramus tas laukimas 🙈🙉
Gal apsivers dar laiko turite 😊.
Cukrus89 parašė:
Ikelkite foto ir kiek cm per krutine? 😊
Ikeliu foto iš alieexpress. Rytoj jeigu reiks įkelsiu kaip realiai atrodo. Šiandien nenufotografavau 😊
Jielka parašė:
Gal apsivers dar laiko turite 😊.
Na dvi gines mano jog ne, viena gimdymus priimineja, o kita klinikose, tai irgi dirba manau skyriuj. Na buciau euforijoj jei apsiverstu pats
Ktea parašė:
Na dvi gines mano jog ne, viena gimdymus priimineja, o kita klinikose, tai irgi dirba manau skyriuj. Na buciau euforijoj jei apsiverstu pats
Bliamba tas apvertimas nėra smagus reikalas atsisakyti jo negali ? Ir rinktis cp?
Ktea parašė:
CP irgi nėra blogai. Jei planinis, tai net visai gerai. Tik gynimas ilgesnis, o šiaip svarbu kad mažutė gerai jauciasi
Muere parašė:
Man, jei tik pavyks tiek islaukti🙈nes jau buvau atsidurus ligoni eje su kraujavimu...
O jums jau paskirtas CP kada bus? Ar dar ne?Ar guldys į ligoninę prieš jį?
Jielka parašė:
Sveikos.Gal yra šioje grupėje tokių kuriom placentos pirmaeigė ir bus planinins CP 36-37 savaitę? 🙈
Kaip anksti daro CP 😱
Man planinis CP bus bet aš uk tai jie paskyrė data 39 nėštumo savaite, aišku priežastis ne del placentos
martiska parašė:
turit omeny grupe gruodinukai?
Aš nerandu tos grupes , sakykite kaip vadinasi?
gretajp parašė:
Kaip anksti daro CP 😱
Man planinis CP bus bet aš uk tai jie paskyrė data 39 nėštumo savaite, aišku priež…
Tai manau dėl to anksti nes placentos pirmeiga yra pavojinga ir leliukui ir mamai. Kad tik veikla neprasidėtų nes gali nukraujuoti.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai