2024.07.23 18:59 (prieš 1 mėn.)
Kadangi reakcijų į mano postą nemažai, atsakysiu bendrai 😇 visų pirma, tai ačiū už atsakymus. Skaičiau apie šį išsiskyrimo nerimo etapą ir raminu save, kad praeis. Tėtis gal labiausiai pergyvena, nes seniau buvo abu draugeliai, o dabar man išėjus nelabai jį prisileidžia. Bet raminu jį, kad vaikas čia ne meilės ar nemeilės išraiškas rodo, o tiesiog jaučiasi nesaugiai. Bet labai laukiu kol praeis🤯🤯 nes kaip ir Oksana sako, negaliu nei už stalo kampo pasislėpt😁 o pasiimti ją šalia ir daryti buities darbus kai ji juda, lipa man ant kojų - nelengva. Bet taip ir gyvenam, arba su ašarom arba ji man po kojom. Pvz dabar jau įsikimba orkaitės dureles ir daro prisitraukimus 😅
Tas komentaras apie irzlumą ir BLW, na toks kontraversiškas ir jam nepritariu, bet kiekviena turime savo nuomonę. Vaiką traumuočiau jeigu jis rodytų ženklus valgyti kitaip arba nevalgytų, o ji sėdi išsižiojus ir laukia šaukštelio, sukerta dideles porcijas ir aš nuogąstauju nebent dėl to, kad aš jai per mažai valgyt vis paruošiu 😀 žinoma, konsistencija tirštėja, nevalgys visada tų tyrelių. Tiesiog neforsuoju, pati po truputį ruošiuosi, tol, kol vaikui viskas tinka taip kaip yra dabar 😊