2024.07.24 23:24 (prieš 1 m.)
Man šiom dienom didžiausias galvos skausmas - kuom užimti vaiką? Atrodo visi turimi žaislai neįdomūs - tai ieškau naujų... Bet kiek žiūriu, tai atrodo nieko nerandu, kas mano nuomone galėtų patikti 🙈 maniežas visiškai nebepatinka - būna nešioji ant rankų ir prieini prie maniežo - iškart zirs pradeda 😅🫣 nujaučia kad tuoj bus padėta ir palikta viena žaisti .. jei sėdi kartu su ja manieže - viskas ok. Užsižaidžia, užsimiršta... Patyliukais išlipi - eini kažka namų ruošos darbus darytis ar pavalgyti - bet viskas paskubomis - nes turi kokias max 10 min. Vyras šiandien baigė tvorelę aplink laiptus montuoti, tai jau galima drąsiai kambary palikti. Reikia tik saugoti kad prie katinų maisto nenušliaužtu - o sliauzia tai baisiai greitai 😂😂😂
Dėl maisto - tfu tfu jokių alergijų kolkas nebuvo, valgo viską ka duodam - tik moliūgo ir grikių ne pro kur neina įsiūlyti 🤷 viską duodu jau nebe tyreliu o košių pavidalu. Bet vistiek dar labai daug kas neišbandyta. Iki kai kurių jūsų mum dar šviesmeciai 🫣 labai visus vaisius valgo... O turbut megstamiausias dalykas - ryžių košė su bananu. 😋 Labai persika megsta - duodu is viso "kasti" (dantu dar nei vieno neturim) - tai buna jei per daug atgnyba, tai viska lauk išspjauna - tai akivaizdu, kad apie BLW mum tikrai nėra ko galvoti...
Šiandien buvom pas gydytoją 8 men apžiūrai - tai gydytoja patenkinta, sakė viskas ok, gebejimai atitinka laiką, ūgis/svoris nors ir prie mažesnės pusės, bet auga stabiliai taip pat nuo pradžių. Pridavem kraujo, šlapimo tyrimus - jau kiek vargau kol pavyko nors šiektiek surinkti šlapimo. Galvojau neužteks 😅 atėjo ats, tai pagrindinai dalykai dėl kurių nerimavau - vit. D ir geležis viskad ok. Bet buvo daug nukrypimu nuo normų kraujodaros komponentuose, o apie juos aš ten nieko nesuprantu ir nzn kiek tie nuokrypiai yra reikšmingi .. tikiuosi ryt gydytoja pati paskambins ir pakomentuod kas ir kaip... Jei ne- skambinsiu pati ..