astute_ parašė:
Sveikos! 2023.10.27 susitikau ir aš su savo mažyliu! Pagimdžiau 40+3sav! Mažylis gimė 22:39, stiprus ir didelis vyras 56cm ir 3360gr. Pats gimdymas buvo labai lengv…
Sveikinimai! 🥰🥰❤️
astute_ parašė:
Sveikos! 2023.10.27 susitikau ir aš su savo mažyliu! Pagimdžiau 40+3sav! Mažylis gimė 22:39, stiprus ir didelis vyras 56cm ir 3360gr. Pats gimdymas buvo labai lengv…
Sveikinimai! 🥰🥰❤️
Mamukas777 parašė:
Toks vaizdas, kad tie gimdymo namai kratosi gimdyvių, taip neatsakingai žiūri, žodžiu beveik taip-nevažiuokit jei nematot vaiko galvos tarp kojų. Nežinau, man lb pa…
Reikia pakovoti šiek tiek už save kartais nuvažiavus
nes man buvo, kad patys gimdymo namai pasiskambinus konsultacijai dėl atvykimo sumaišė ( nes siuntė vieni nuo kitų ir vieni aiškino niekas manęs nepriims į ligoninę, nes ale 🤰knygelė ne rodiklis ), nuvykom dėl visa ko išaiškinti kas kaip ( nes po termino jau) ir užmetė: ,,kad nėra reikalo čia važynet be reikalo" , sakau: ,, galiu išvažiuoti"
iškart pasikeitė.
Aišku suprantu jei pats prastai jautiesi, sudėtinga dar ten kažko reikalauti, kai privalo teikti pagalbą ( ypač po termino, mano gydytoja sakė jei tik kas, kad ir kas dieną eikit)
bet reikia savęs žiūrėti ir leliuko,o ko jie nori nenori ne mūsų reikalas, juk darbas jų toks !
Labai linkiu, kad visoms kuo mažiau tokių situacijų būtų!
AušraGoš parašė:
Jau du kartus atsistojus iš lovos tiek išbėgo išskyrų (bet ne šlapimas), jog net kelnaitės sušlapo. Gal čia vandenys jau bėga? 🤔
Man siandien identiska situacija, pirma kart tiek isskyru per visa nestuma maciau. Skatinimas nusimato poryt
Prisiduodu ir as
terminas buvo spalio15d bet gime spalio 27d 23:46 42(1) savaite, tiek ilgai lauke nes gimdymas Norvegijoje ir tai skatino, mazylis visai nenorejo ateit i si pasauli
gime 4800kg ir 56cm, labai didelis berniukas, bet pagimdziau pati su palygint mazai plysimo
Rasa 30 parašė:
Prisiduodu ir asterminas buvo spalio15d bet gime spalio 27d 23:46 42(1) savaite, tiek ilgai lauke nes gimdymas Norvegijoje ir tai skatino, mazylis visai nenorej…
Wow! Sveikinimai ir lengvo atsigavimo!
Netikėjau, kad tokio dydžio įmanoma pačioms pagimdyti. Jūs - šaunuolė!
O ar numanė, kad tiek svers?
Shiurkshtuke parašė:
Wow! Sveikinimai ir lengvo atsigavimo!
Netikėjau, kad tokio dydžio įmanoma pačioms pagimdyti. Jūs - šaunuolė!
Jie ir patys negalejo patiket, kad sugebejau pati istumt 😂 numatytas svoris buvo 4,3kg
Rasa 30 parašė:
Prisiduodu ir asterminas buvo spalio15d bet gime spalio 27d 23:46 42(1) savaite, tiek ilgai lauke nes gimdymas Norvegijoje ir tai skatino, mazylis visai nenorej…
Sveikinimai sulaukus pagaliau stebūklėlio 🥰🥰 ramių naktų, Jums lengvo atsigavimo 🥰
VitalijaZuk parašė:
Šiandien, 2023 10 29, 4300g, 56cm , gimė mums sūnelis 🥰 atvykus į apžiūrą dėl kraujo ėmė ir nubėgo vandenys. Į gimdyklą 9val su 3 cm, o 15:48val jau turėjau ant ran…
Oh va ir viskas kaip greit gavosi, sveikinimai Jums, lengvo atsigavimo 🥰🥰
gabytenevins parašė:
Sveikinimai sulaukus pagaliau stebūklėlio 🥰🥰 ramių naktų, Jums lengvo atsigavimo 🥰
Ačiū labai. Esu labai laiminga!
Aija parašė:
O pas mus skiepo vietoj toks šašiukas buvo, nukrito, lyg pūlinukai eina, gydytoja minėjo, kad gali taip būti ir net skylutė pasidaryt, su pirmąja nepamenu kad taip …
Čia tuberkuliozės skiepas. Tas pats po kurio mes daugmaž visi turime randus rankose🌻 jis turi išpūliuoti, kartais tai užtrunka net iki pusės metų tas pūliavimas. Mūsų pirmagimiui buvo taip, ilgaaaai laikėsi vis kažkokie pūliai kaip mėsos gabaliukas🤐 visi sakė taip turi būti, nelysti, nevalyti ir nekrapštyti.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai