2023.10.28 17:49 (prieš 2 m.)
AušraGoš parašė:
Kaip Jonavos personalas? Jūs liktais Jonavoje gimdėt 😊
Visom prasmėm - tobulas 🥰🥰 tik geriausi atsiliepimai, akušerės Agnė, Dovilė ir Fausta, visos tokios paslaugios, viską su leliuku padeda, parodo, jei nežinai, 10kart pakartoja, pačia manim irgi rūpinosi 🥰
Ir šiaip Jonavoj yra laaaabai mažas srautas leliukų, pirmas 3 dienas mes buvom vieni, trečią naktį pasigimdė vieną ir ketvirtos dienos ryte, tai kitas dvi dienas buvo trys leliukai per visą skyrių, tai visos guli po vieną palatose, su vyrais, tik tiek, kad wc bendras palatų, mes kur gulėjom vadinamoj "komercinėj" tai joje vienintelėj wc ir dušas pačioj palatoj, kaina 5 dienų 30€ buvo, tai nu sakyčiau simbolinės kainos ☺️
Kitas dalykas yra maistas - jie esat išranki, bus sunku, nes nu kaip ir ligoninės maistas už 4€ dienai nepriruoši steikų ir lašišos tartarų, bet aš kaip valganti viską ir po 2 parų bado (nes cp buvo) tai man ten beleką galėjo nešti, viską valgiau 🙈🙈 Bet visada galima užsisakyti maisto, arba vyras gali atvešti, man kavą iš degalinės atvešdavo, bet aš skaitau, kad čia visur juk taip ligoninėse ☺️