2023.10.29 04:19 (prieš 2 m.)
AušraGoš parašė:
Atsidarai TD forumą 4 ryto ir matai kas nemiega, t.y. maitina leliukus, rašo komentarus įkeltus 3.45 min. O aš tai 4 ryto valgau 😄
Dabar kai dauguma pagimdžiusios, ritmas manau labai išsiderines bus 😆
As tai vargstu su savaja, mes dar ligoninej, pirmas tris dienas maitino pm (gimus ateme is manes del ifnekcijis ir net neklause kaip maitinsim, dave pm ir taip kas tris valandas), o tik vakar pradėjo imti normaliai mp is kruties, tai atsisakėm mišinio... bet siandien svere, per dieną nukrito apie 50g svorio (uzvakar po misinio+mp priaugo per diena virs 130g, del to misinio atsisakem)🙈 bijau snd sverimo, kad nebutu dar nukrite...kazi gali neisleisti namo jei svoris bus pakrites? Gime 3990g, snd ryte svere apie 3880+/- mums 6d bus sekmadieni (mes gaunam antibiotikus, infekcija, todel tiek ilgai ligoninej, bet snd paskutine doze buvo (5 diena), jei tyrimai ryte geri, zadejo paleist namo), nes jau ligonines sienos mane i depresija varo.. mes cia nuo praeito sekmadienio, bus savaite.
Nors ant papo prabuna ilgai, gali ir po valanda zisti jei ne ilgiau, dazniausiai uzmiega, jai cia kaip tiutr atrodo, nusiraminimui.. nors pati nesikelia valgyt, turi zadinti kas 2.5-3val. Tik nesuprantu ar ji ka nors suvalgo man isvis, nes negirdziu gurksniu... pas mane speneliai labai dideli ir ploksti, sunkiau mums su apziojimu...nors kakoja gerai atrodo.. O pieno nezinau kaip pamatuot yra ar ne... atrodo lyg ir yra normaliai, nes nesioju iklotus i liemenele, greit prisigeria.. bega 🙈🤔🤔