2024.02.13 21:01 (prieš 2 m.)
Suninthesea parašė:
Mamos, kurios tikėjotės dukrytės, lengvai susitaikėte su tuo kad bus berniukas? Nes man kažkaip sunku, kasdien apie tai galvoju ir labai gėda apie tai kažkam pasisa…
Tik jau nejauskit kaltės prieš kažką
viskas gerai, visi mes turim vienokių ar kitokių vilčių, lūkesčių, svajonių.. aš su pirmu galbūt ne tiek nusivyliau, kiek tiesiog nustebau sužinojusi, kad berniukas. Tiesiog visur aplink buvo tik mergaitės ir man nuo vaikystės atrodė visiškai normalu, kad aš kai lauksiuosi, tai tik mergaitė pas mane gali būti ir jokių kitų minčių kažkaip net nekilo.. tada kai gydytoja pasakė, kad berniukas, man viskas galvoj tiesiog susijaukė ir reikėjo laiko suvokti, kaip pas mane gali augti berniukas
gydytoja net pakomentavo "matau nesidžiaugiat.."
o aš net nežinojau, džiaugiuosi ar ne.. tiesiog buvo toks visiškas netikėtumas
bet tuomet sau priėmiau tą gydytojos pasakymą ir kažkaip tikrai pasijutau nesmagiai, kodėl aš nesidžiaugiu.. bet na kažkaip pradėjau jaukintis tą mintį, kad turėsiu sūnų.. ir prisijaukinau
tai bandykit ir jūs gal tiesiog įžvelgti pliusų.. nupirkit kokį tikrai labai gražų rūbelį, pagalvokit, kaip gražiai įrengsit kampelį sūnui.. ir nebūtinai ten labai jau berniukiškai viską daryti, gali būti berniukas su gražiom pastelinėm kreminėm, švelniai žydrom spalvom, mielais meškučiais ar zuikučiais.. gal tos švelnios spalvos ir formos kažkiek palengvins susitaikymą.. o jei nėštumo metu nepavyks apsiprasti su ta mintimi, po gimdymo tikrai pamilsit sūnelį ir nekils jokių kitų minčių