Moleane parašė:
Gal yra merginų su didesnio dydžio krūtinėmis. Įdomu iš kur perkate kokybiškas ir patogias liemenėles?
Žindymui iš 9 mėnesiai, šiaip gariūnuose
Moleane parašė:
Gal yra merginų su didesnio dydžio krūtinėmis. Įdomu iš kur perkate kokybiškas ir patogias liemenėles?
Žindymui iš 9 mėnesiai, šiaip gariūnuose
Futura13 parašė:
Beje, ar jau visos žinote ko laukiatės? Ar kam nors pasikeitė lytis (nuo pirmo spėjimo)? 😁
Zinau, kol kas nesikeite niekas. Genetike ir ginekologe vieningos nuomones.
Sveikos, siandien turejau echo, matavo leliuka ir pagal visas normas pilvelio dydis atsilieka savaote augimo. Gal kas turite panasios patirties? Gydytoja sake, jog nerimauti nereikia, bet ot taciau... 🙂 Dabar jau visko prisigalvoju, nes taip nieko issamiai ir nepaaiskino
Slapuke. parašė:
Sveikos, siandien turejau echo, matavo leliuka ir pagal visas normas pilvelio dydis atsilieka savaote augimo. Gal kas turite panasios patirties? Gydytoja sake, jog …
Mano pirmagimė atsilikinėjo, tai vieną kartą nuvarius į vgn nepasiteisino, kitą kartą irgi sakė atsilieka, bet nieko dėl to nedarė 🤷♀️
Goosey parašė:
Mano pirmagimė atsilikinėjo, tai vieną kartą nuvarius į vgn nepasiteisino, kitą kartą irgi sakė atsilieka, bet nieko dėl to nedarė 🤷♀️
O kai gime? Kaip tada?
Slapuke. parašė:
O kai gime? Kaip tada?
3 dienas po termino standartinis vidutiniškas vaikas. 53cm ir 3610g
Slapuke. parašė:
Sveikos, siandien turejau echo, matavo leliuka ir pagal visas normas pilvelio dydis atsilieka savaote augimo. Gal kas turite panasios patirties? Gydytoja sake, jog …
Mano 2sav atsiliko per 30sav echo, matuojant gimdos dugną išvis 3 sav buvo. Bet sake tiesiog mažesnis vaikelis nei vidutinis bus, stebes, ar nedideja skirtumas. Iki savaitės laikoma visiška norma, daugiau nei savaitė tai labiau stebi tiesiog.
Su pirmu beveik savaite skyresi, tai nei terminų, nieko nekeite. Gime tiesiog mazesnis nei vidutinis berniukas 50 cm ūgio. Bet ir aš pati sake mama gimiau 50 cm, vyras į mažesnę pusę leliukas irgi buvo, tai genetiškai tikriausiai yra polinkis.
Dabar beveik pasivijo pilvas, stabiliai auga, bet sake gali būt, kad vel tiesiog smulkesnis vaikas bus, kokių 3kg. Bet žinot, būna dideles paklaidos
Kaip yra su lindex rūbelių dydžiais naujagimiui, kokį renkatės?
Turėjau kelis 56d bodžius, vakar parduotuvėj už gerą kainą paemiau kelis 50d ir abu dydžius sudėjus jie vienodi🤭
Tai koki jie realiai atitinka?
Dar sinsay bodžiuką turėjau 68d tai toks pat kaip lindex 50/56 😄
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai