Merginos gal galite patikslinti, kuri nors,
kiek laiko reikia CALCIGRAN vartoti, 1 sav ar visa pakuote sunaudoti?
Ačiū labai
Suninthesea parašė:
Čia gal dabar būsiu pasmerka, bet tikrai labai norėjau mergaitės, bet kolkas lyg ir berniukà mato. Gal ir tas prisideda prie jautrumo, kartais atrodo, kad juk taip …
Kaip mano vyro mama sako,na kita bus mergyte😅
Goosey parašė:
man atrodo dar anksti dusinimams gulėjimui ant nugaros. aš irgi dažnai ant nugaros miegu kai šonus abu jau nuskausta ir patogiausia poza, nors seniau ant nugaros ni…
Nevisai anksti, arba gal nuo priaugto svorio priklauso, man ilgiau pagulėjus ant nugaros tikrai jaučiasi, kad sunkiau darosi kvepuoti. Ilgai neišguliu, nors taaaip patogu ant nugaros. Vyrui sakau kaip norėčiau ant pilvo pagulėt, visai lafa būtų 😁 pasiūlė čiužinį išpjaut 😂🫠
Suninthesea parašė:
Čia gal dabar būsiu pasmerka, bet tikrai labai norėjau mergaitės, bet kolkas lyg ir berniukà mato. Gal ir tas prisideda prie jautrumo, kartais atrodo, kad juk taip …
Aš pirmus tris mėnesius galvojau, nu gaal antroji bus dukra. Po pirmojo echo, nors lyties nematė, kažkaip susigyvenau su nuojauta, kad berniukas. Bet gi dar galimas variantas, kad trečioji bus mergaitė. O jei ne... na ir kas, būkim pagerbtos tarp vyrų 😁
umma01 parašė:
Nevisai anksti, arba gal nuo priaugto svorio priklauso, man ilgiau pagulėjus ant nugaros tikrai jaučiasi, kad sunkiau darosi kvepuoti. Ilgai neišguliu, nors taaaip …
Na mes kaip ir neplanuojame daugiau vaikučių 😀
umma01 parašė:
Nevisai anksti, arba gal nuo priaugto svorio priklauso, man ilgiau pagulėjus ant nugaros tikrai jaučiasi, kad sunkiau darosi kvepuoti. Ilgai neišguliu, nors taaaip …
Esu mačiusi life hacką nėštukei tai pripučiamą ratą prisipūsti ir tada ant pilvo gulėt. Nereiks čiužinio pjauti 😃
Goosey parašė:
Esu mačiusi life hacką nėštukei tai pripučiamą ratą prisipūsti ir tada ant pilvo gulėt. Nereiks čiužinio pjauti 😃
Oo neblogas variantas😅
Sveikos. Nu aš sėkmingai guliu ir ant pilvo dar ir ant nugaros, tik turiu problemą, kad visą diena jei nepriguliu man vakare atsigulus labai smarkiai surakina nugarą, matyt persitempiu. Ir su emocijom pas mane sunkiai, planuoju kreiptis į psichologą, nes jaučiu, kad turiu rimtų problemų. Aišku būna ir geresnių dienų ir blogesnių, nors esu iš pozityvesnių žmonių, ir žiūrint į mane gali niekas ir nepastebėti, kad kažkas man ne taip. Dėl lyties vaiko, ir aš labai norėjau mergaitės, pasakė, kad bus berniukas. Nu teks trečią gimdyti. Norisi labai vistiek mergaites 🤣
TukTukas24 parašė:
Sveikos. Nu aš sėkmingai guliu ir ant pilvo dar ir ant nugaros, tik turiu problemą, kad visą diena jei nepriguliu man vakare atsigulus labai smarkiai surakina nugar…
Su tuo trečiu tai irgi nežinia kas bus, gal vėl broliukas 😅
Suninthesea parašė:
Su tuo trečiu tai irgi nežinia kas bus, gal vėl broliukas 😅
Jei trečias berniukas, tai ketvirta tikrai mergaitė. 🤪🤭
Futura13 parašė:
Jei trečias berniukas, tai ketvirta tikrai mergaitė. 🤪🤭
Ir taip futbolo komanda😅😅😅😅
6 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai