klmn parašė:
Man būna dažnai tokių lyg spudėjimų. Manau normalu![]()
O del ko ji skirai pasidaryti?kazkokie skundai buna zmonems?
klmn parašė:
Man būna dažnai tokių lyg spudėjimų. Manau normalu![]()
ErikaH parašė:
Nuo 50 iki 74m imtinai tiek vyrams, tiek moterims yra profilaktinė programa, skiriamas nemokamai, kad aptikt slaptą kraujavimą.
Bet galima skirti ir jei yra simptomų su virškinimu, pilvo skausmai, svorio kritimas ar pan, bet tada mokamas. Ir siaip netoks svarbus tada, nes jau kai yra simptomai dažniau iškart sudėtingesnius tyrimus skiriam, kad laiko negaišt.
Ashes parašė:
Ar normalu kad vaisius ne tai kad spardosi o atrodo kaip spurda, lyg visas pasikrato toks jausmas ir taip gan daznai. Buna ir spardosi aisku, pasyviau bet tie tokie…
Pas mane iki 20sav išvis judesių nebuvo. O dbr šiandien ir vakar tai duodas taio, kad atrodo ratais sukiojas 😀😀😀
Ashes parašė:
Ar normalu kad vaisius ne tai kad spardosi o atrodo kaip spurda, lyg visas pasikrato toks jausmas ir taip gan daznai. Buna ir spardosi aisku, pasyviau bet tie tokie…
Galimai tai yra vaikucio zagsejimas. Nepamenu kurios savaites aprasyme buvo parasyta kad gali jaustis kaip vaikutis zagsi. Gal 19,20 sav buvo aprasyta
ernesta_vy parašė:
Galimai tai yra vaikucio zagsejimas. Nepamenu kurios savaites aprasyme buvo parasyta kad gali jaustis kaip vaikutis zagsi. Gal 19,20 sav buvo aprasyta
Zagsejima esu jutusi, cia visai kiti jausmai buna, atrodo kad jis ten nezinia ka daro, lyg purtosi, pagalvoju kad nebutu kaip epilepsijos kokios 😅 aisku cia gal nesamone
Dovilė laukiasi parašė:
Sveikos, pasidalinkit, prašau, kur Vilniuje darėtės gliukozės toleravimo testą 24sav? Ir ar viską vietoj turėjo, ar reikėjo tirpalą pačiai vaistinėj nusipirkt? Ačiū…
Vrcp, nusipirkti pačiai
Dovilė laukiasi parašė:
Sveikos, pasidalinkit, prašau, kur Vilniuje darėtės gliukozės toleravimo testą 24sav? Ir ar viską vietoj turėjo, ar reikėjo tirpalą pačiai vaistinėj nusipirkt? Ačiū…
Karoliniškių poliklinikoje man paskirta. Miltelius reikia turėti savo. Galima atsinešti citrinos griežinėlį.. leidžia šiek tiek su vandeniu išgert. Vandens buteliuką irgi geriau turėti... nes kol ten lauksite, galėsite keletą gurkšnių vandens gurkštelt.
Dovilė laukiasi parašė:
Inmedica, reikejo gliukoze nusipirkti, o vandens pacios ipyle
Poliklinikoj yra vandens aparatas, jei pritruktu tos paduotos stiklines, nes gliukoze ne visa istirpsta, lieka nuosedos, tai galima dasipilti. Praverte citrinos griezinelis, galejau vis lyztelti begerdama, tikrai "nuresetindavo" salduma burnoj
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai