Lil909 parašė:
Merginos, ar galima nestumo metu del stresiniu situaciju siek tiek valerijono ar sirdies lasu isgerti?
Man irgi gyd. Sakė dėl mano paranojinių baimių, nemigos ir t.t. valerijono lašiukų galima kartais. Ne tabletes
Lil909 parašė:
Merginos, ar galima nestumo metu del stresiniu situaciju siek tiek valerijono ar sirdies lasu isgerti?
Man irgi gyd. Sakė dėl mano paranojinių baimių, nemigos ir t.t. valerijono lašiukų galima kartais. Ne tabletes
Meticija parašė:
Sveikos merginos, norėjau pasiklausti ar einanat nejaučiate skausmo lyg kirkšnyje, lyg dubens kaule? Vakare einanat atrodo lyg koja viena bandytų atsiskirti nuo man…
Panašus nėštumas - 22+ sav. Panašiai ir man kartais būna - giliai kirkšnyje, ,
koja visa skauda kažkiek ir makštyje sudiegia, gyd sakė yra spaudžiami nervai. Pasikeis padėti - turėtų pranykti arba pasiskaudenti kitoje vietoje 🥴🤭😁
Zyluttė parašė:
Panašus nėštumas - 22+ sav. Panašiai ir man kartais būna - giliai kirkšnyje, ,
Man prigulus praeina. Bet atrodo kiekvieną dieną tuo pačiu laiku tas skausmas 😃 jau erzina.
Zyluttė parašė:
Man atvirksciai sake-tik tabletes 🤷♀️
Ashes parašė:
As tik uz naturaluma, sutinku su kitom pasisakiusiom, del atsigavimo, maziau traumuojamo kuno audiniu, sveikesnio vaiko. Bet man gresia cp kol kas tai labai liudina…
Aš jums duosiu vieną auksinį patarimą, jis tikrai labai daug reiškiantis dabar laukime , gimdymo etape ir visoje motinystėje - neturėkite jokių lūkesčių. Ypač jei tai pirmas nėštumas. Visi žinome naudas ir norėtume natūralaus gimdymo, o bet tačiau ne visada vyksta kaip turėtų būti, o gimdymo traumų neįvertinus rizikų yra begalės tiek moteriai, tiek vaikui, tad kad sveikiau gimti natūraliai deja ne visada yra, po 30-40val gimdymo, patikėkit, tokie vaikiukai vėliau nei žysti neturi jėgų, būna ir jiems visokių raktikaulių lūžių, galvos deformacijų, žvairumas užspaudus kažkur slenkant gimdymo takais. Tai kaip sakiau tiek pirmo gimdymo metu tiek dabar sakysiu, kad noriu racionalaus gimdymo varianto, jei nesivers kaklelis kaip reikiant , tikrai nelauksiu 24 valandos ar 30valandos kada pasiektų tą 10cm, nes tiek pati gimdyvė, tiek vaikas po tokio ilgo gimdymo yra išsekę, o ir ne vienas atvejis kai vis tiek baigiasi extra cp , krenta tonusai, ilgas buvimas vaisiui be vandenų ir pan.
Mano dukra gimė cp atveju ir gimė visiškai sveika ir žindymas buvo sėkmingas , čia tiems, kas teigtų jog artumo nebūna , nes vaiko neuždeda cp iškarto.
Tai vat tiesiog neturėkite lūkesčių, kad bus tik taip ir ne kitaip. Norėkite taip kaip norite, bet visada turėkite mintį, jog priimsite situaciją ir taip kaip įvyks ir nieko tokio, jei ne taip kaip norisi
LovBo parašė:
Aš jums duosiu vieną auksinį patarimą, jis tikrai labai daug reiškiantis dabar laukime , gimdymo etape ir visoje motinystėje - neturėkite jokių lūkesčių. Ypač jei …
Labai taikliai👌🤗
Meticija parašė:
Sveikos merginos, norėjau pasiklausti ar einanat nejaučiate skausmo lyg kirkšnyje, lyg dubens kaule? Vakare einanat atrodo lyg koja viena bandytų atsiskirti nuo man…
Būna labai dažnai toks skausmas, jei neklystu ši būklė vadinasi simfizitas ir deja gali tęstis viso nėštume metu, bet ne visada vienodai ar kasdien. Visokių džiaugsmų būna su tuo nėštumu.
Šiandien man toks skausmas šlaunyje, kad nepaeinu beveik, būna žingsnis be skausmo, o kiti jau per prievartą, kol iki sofos prieinu atsisėsti. Tikiuosi ne kasdien taip bus bent jau.
RaiMėja parašė:
Būna labai dažnai toks skausmas, jei neklystu ši būklė vadinasi simfizitas ir deja gali tęstis viso nėštume metu, bet ne visada vienodai ar kasdien. Visokių džiaug…
Supratau. Pastarsiu dar su gydytoja 🙂 na tikėkimės šitas "malonumas" ilgai ir stipriai mūsų nekankins
Edi12 parašė:
Pastebėjau, kad užmigti vis darosi sunkiau, įsipatoginti.. Gal kuri turite nesčiosios-komforto pagalaves? Jei taip kokio kemšalo rinkotės?
Sveiki, įsigijau su memory foam užpildu. Labai patenkinta. Granulės kaip suprantu išsiguli, būna byra pro kraštus, paprastas sinteponas ne toks patogus.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai