Zigmutė parašė:
Leidaus vaistus ir dėl epidiūro jokio kabliuko. Nori ? Noriu . Ir viskas
Svarbiausia 12h prieš nutraukti vaistus, bent mane taip informavo ir klausė kada leidausi paskutinį kartą 😊
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįZigmutė parašė:
Leidaus vaistus ir dėl epidiūro jokio kabliuko. Nori ? Noriu . Ir viskas
Svarbiausia 12h prieš nutraukti vaistus, bent mane taip informavo ir klausė kada leidausi paskutinį kartą 😊
Zigmutė parašė:
Jūsų vietoje vykčiau į Kauno klinikas . Pati ten gimdžiau ir labai rekomenduoju 🤗 jiems ten visiems įprasta tokios diagnozės o ir be to , kad ir kokia situacija būt…
AFS tyrimo programą atlikau Northway. Man buvo teigiami Lupus 1 ir Lupus 2 faktoriai (ryškiai ne normos ribose). Tada patvirtino gydytoja Viktorija Tarasevičienė "Gruzdienės klinikoje" Klaipėdoje. Prieš metus tyrimas kainavo 139€ su kraujo paėmimu. Tyrimų atsakymai per 2 sav.
GGirl25 parašė:
Sveikos merginos,gal kuri turit likusių fraxiparine 03ml vaistukų?
Aš lyg turiu dar dėžutę. Reiktų galiojimą pasitikrint tik.
Parašykit, jei vis dar reikia - pažiūrėsiu.
Vilma39 parašė:
Kas leidziatės fraxipariną ar gaunate kompensuojamus?
Negauname. Nėštumo metu jie nėra kompensuojami. Tačiau su senjoro kortele Euro vaistinej pirkau 3 dėžutes, tai padarė ~15€ nuolaidą
Vilma39 parašė:
Kas leidziatės fraxipariną ar gaunate kompensuojamus?
Kai laukiausi, turėjau pilną kompensaciją būtent fraxi. Tam reikia diagnozės, bei atkreipti dėmesį, kad kompensuojamas ne visų tiekėjų fraxiparine. Kai kurios vaistinės net neturi tam tikro tiekėjo, vaistininkės nežino ir aiškina, kad joks nekompensuojamas. Man taip buvo Benu vaistinėje. Visą nėštumą pirkau Eurovaistinėje, kurie turėjo kompensuojamo tiekėjo
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai