Zomša parašė:
Sveikos, o Antakalnyje šiuo metu gimdymas su kaukėmis vyksta ar be jų?
Cp atlikdami dave kauke, taciau as ja nusiemiau. Truko oro. Nieko nesake
Antakalnio g. 57, VilniusZomša parašė:
Cp atlikdami dave kauke, taciau as ja nusiemiau. Truko oro. Nieko nesake
Zomša parašė:
Per cp kaukės reikėjo... vis taisydavo ja jei nukrisdavo man 🤷♀️
Braškė.. parašė:
Per cp kaukės reikėjo... vis taisydavo ja jei nukrisdavo man 🤷♀️
Po kiek jus paleido? 2 ar 3 paros?
K123 parašė:
Po kiek jus paleido? 2 ar 3 paros?
Turėjo paleisti 2 para, bet kadangi krito svoris, paleido 4 para
Barbarbar parašė:
Taip, supratau aš Jūs. Čia tik papildžiau, kad išvis nepersistengti, nes paprasčiausia vyro maikė bus geriausia. Ten plika uodega visą laiką reikia būti vis tiek 😅🤣…
Merginos man kvailas kl kilo. Kai esi gimdykloje iki stangu, vyksta saremiai. Tai buni su naktiniais. O kelnaites? Tipo plika rura ten po nsktiniais, nes nuolat tikrina?. Bet juk visokie skysciai ir pan.
laimmaaa parašė:
Merginos man kvailas kl kilo. Kai esi gimdykloje iki stangu, vyksta saremiai. Tai buni su naktiniais. O kelnaites? Tipo plika rura ten po nsktiniais, nes nuolat tik…
Gal nuo akušerės priklauso. Man siūlydavo užsidėt kelnaites (buvau su paketu). Kaklelį tikrina maždaug kas 2 val (nebent kažkas įtartino).
laimmaaa parašė:
Merginos man kvailas kl kilo. Kai esi gimdykloje iki stangu, vyksta saremiai. Tai buni su naktiniais. O kelnaites? Tipo plika rura ten po nsktiniais, nes nuolat tik…
Buvau su pampersu nes nuolat tekėjo vandenys.
Eustoma parašė:
Gal nuo akušerės priklauso. Man siūlydavo užsidėt kelnaites (buvau su paketu). Kaklelį tikrina maždaug kas 2 val (nebent kažkas įtartino).
Aš buvau be nieko. Pakišo tokias kaip ir palutes. Aj žinokite, ten jau del tokių dalykų nesiparini 😃
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai