Padarelis parašė:
Sveikos, gal kas zinot ar motinystes centre antakalni dar dirba Edita Kastiene ?![]()
Dirba antakalnyje ir Baltijos ir Amerikos klinikoje.
Antakalnio g. 57, VilniusPadarelis parašė:
Sveikos, gal kas zinot ar motinystes centre antakalni dar dirba Edita Kastiene ?![]()
Dirba antakalnyje ir Baltijos ir Amerikos klinikoje.
Padarelis parašė:
Sveiki, taip dirba 🙂
JuleK parašė:
Ir dar i koki skyriu geriau gultis pirma ar antra?n
Ir tas ir tas geras skyriai, čia aš iš atsiliepimų skaičiau
JuleK parašė:
Sveikos.gal kas siom dienom gimde antakalni? Koks dabar uzimtumas ir kaip su mokamom palatom?
Aš šeštadieni gimdžiau,kai atvykau buvo laisvų mokamų palatų abiejuose skyriuose
Sveikos
noriu tik pasakyt kad antakalji esu viskuom patenkinta gimdziau antradieni bet dar gulim
.
Tik noriu visas perspeti kad uzsirakinkit durys diena nakti...siandiem kol per pietus 30min pamiegojau pavoge nuo spinteles mano telefona...padariau klaidq kad neuzsirakinau nuovargis daro savo...tie 30min man buvo pasaka du liudna pabaiga...
Bet svarbiausia kad ma ir maziukui viskas gerai
JuleK parašė:
Sveikosnoriu tik pasakyt kad antakalji esu viskuom patenkinta gimdziau antradieni bet dar gulim
.
Tai, kad net privacioj palatoj personalas neleidzia uzsirakinti...tokios vidaus tvarkos taisykles...as paslepusi pinigine buvau
GruodisBalandis parašė:
Tai, kad net privacioj palatoj personalas neleidzia uzsirakinti...tokios vidaus tvarkos taisykles...as paslepusi pinigine buvau![]()
Jie man patasi sake uzskrakinet aisku jau po...as ir buvau paslepus pinigine o telegona padejau kraut...
JuleK parašė:
Jie man patasi sake uzskrakinet aisku jau po...as ir buvau paslepus pinigine o telegona padejau kraut...
Kiek telefono vertė? Siūlau kreiptis į policiją, jei jis brangesnis. Nesunkiai telefonus randa, jei ieško
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai