Rai monda parašė:
Kiek kainuoja privati palata, kad ir vyrui vieta butu?
Apie 30eur parai.
Antakalnio g. 57, VilniusRai monda parašė:
Apie 30eur parai.
Rai monda parašė:
kiek domejausi dabar tai 29€ kainuoja
Janik parašė:
Sveiki daug skaiciau ka reikia imti i gimdymo namus,bet tiksliai taip ir nesuzinuojau.Gal kokia mamyte patartu kuri neseniai gimde antakalni butent , kokius daiktus…
Man gimdymui naktinius davė, nes atvykau be daiktų dar neplanuojama gimdyti.
Po to atsivežiau: sau rūbų (naktinius, chalatą, laisvas kelnes, bliuską), šlepetes ir higienos priemones. Didelių paketų po gimdymo (pirkau vaistinėje vienetais kelių dydžių), įprastų paketų. Dar reikėjo savo palučių turėti, sau pasitiesti ir vaikui. Turėjau vienkartinių iš vaistinės.
Vaikui: rūbelių, daug prisidėjau, pravertė, nes gulėjom savaitę, o kristi tekdavo dažnai. Visi 56 dydžio. Vilnonės kojinės, šiurkščios. Pampersai vaikui.
Turėjau kelis medžiaginius vystyklus ir porą vilnonių antklodžių (bet duoda ir ligoninėje).
Man rodos tiek. Po to prireikė buteliuko, vaikui tepalo, bet viską vyras supirko kai jau konkrečiai reikėjo.
Maisto neturėjau, bet valgyti žiauriai norėjau po visko, tai būtų labai pravertę.
Janik parašė:
Sveiki daug skaiciau ka reikia imti i gimdymo namus,bet tiksliai taip ir nesuzinuojau.Gal kokia mamyte patartu kuri neseniai gimde antakalni butent , kokius daiktus…
As gimdziau pries 3savaites beveik...tai jeigu isosesi i gimdykla vaikui rubelius tai aprenks jais jeigu neturei tai jie aprengs savo rubeliais...
As turejau ne paketus o sauskelnes lb geras dalykas tai tada nereikia sau paluciu nea sauskelnes gerai priglunda ir niekur neprateka...
Vandens turek man neleido.gerti bet po visko.lb norejau gerti ir valgyt tai ir kwzka isidek pakramsnot.
As buvau su savo naktinukais man niekas nedave...
Turek paprastas tapkes ir gumines i dusa...ranksluosti gali maza i gimdykla isidey man vyras ji slapino ir dejo ant kaltos...arba jeigu leis eiti i dųsa tai po dusu apsipraust...
Janik parašė:
Gimdžiau prieš tris savaitės
Gimdykloje prireike: vilnoniniu kojinyciu
Turejau visa tase, nieko neoanaudojau, buvau su savo pizama ir chalatu, tai chalata atnese kita diena, nes pamirsau pagimdzius pasiimt o marskinelius gimdymui pasiule kitus ligonines. Sauskelne po gimdymo man uzdejo jau palatoj. Vaikuciui uzdejo visus ligonines drabuzelius, is manes nieko neapeme, pasake-kam jum tepti savus, busit palatoj sustipresit ir perrengsit. Po 2h atejo akusere ir parode kaip rengti, prausti ir keist pampersa vaikui
eva4ka parašė:
Gimdžiau prieš tris savaitės
Gimdykloje prireike: vilnoniniu kojinyciu![]()
tai tada geriau netempti daug daiktų?
o ar patenkinta gimdykla ten?
kaip priežiūra?
ar duoda epidiūrą ir nuskausminamjų?
ar tiesa kad ten kaip po sovietinė aplinka? gal tai mitas, tiesiog domiuosi?
bes renkuosi dabar tarp antaklanio ir VGN, santaras atmečiau jau, dėl didelio konvjerio
o kaip ten su konvejeriu
Fauna-TVTB parašė:
Jei dėl sienų, tai 2013 m Antakalnyje remontas darytas. Kiekviena palata turi savo wc. Tik tas sovietmetis gal turite omeny personalą? Nepastebėjau ten sovietmečio.
Fauna-TVTB parašė:
Bake sovietmecio ne kvapo, jeigu galimybes leidzia gimdykite ten ;)
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai