Aukselių Mamytė parašė:
Aš manau ryt jei nerodys prekių lt (nuo balandžio 29 pek) kelsiu disputą, gal pajudės. Du mėn tuoj bus kaip laukiu, jau ir laikas prasitęsė.
as siandiena jau i vilniu atejo kur buvo uzstriges nuo balandzio 22 dienos
Aukselių Mamytė parašė:
Aš manau ryt jei nerodys prekių lt (nuo balandžio 29 pek) kelsiu disputą, gal pajudės. Du mėn tuoj bus kaip laukiu, jau ir laikas prasitęsė.
neringa1985 parašė:
Tik šiandien? Kažkaip balandžio užsakymai stringa. Aš jau gaunu gegužės 15 dieną užsakytus
Aukselių Mamytė parašė:
Tik šiandien? Kažkaip balandžio užsakymai stringa. Aš jau gaunu gegužės 15 dieną užsakytus
geguzes ir as gaunu o baandzo nemazai yra prekiu ir stovi pek o kiti net per nedasieke
Barboleta parašė:
www.aliexpress.com/item/2014-Women-spaghetti-strap-vest-candy-color-small-spaghetti-strap-top-100-cotton-plus-size-basic/1729418712.html paprasta maike,tokia…
labai domina tas megztukas tunika ar kaip cia pavadint
gal galetum ismatuoti ? noriu mamukui uzsakyt bet baisu kad kai laisvas dydis jai per rankas netiks
Ką daryti, jei viena prekė, paieškose kur destination, rašo, kad United Kingdom, nors gyvenu Lietuvoje. Rašiau kinui, liepė nesijaudinti, bet man kažkaip neramu, ilgokai eina. Ir kita prekė, užeinu ant jos užsakymuose pas save, rodo, kad toks psl nerastas
Čia pasinaikino gal parduotuvė jau??? nors 17track ši prekė jau yra Pekine. Kaip manote, gausiu, ar kelti irgi jau disputą
Ingri2da parašė:
Ką daryti, jei viena prekė, paieškose kur destination, rašo, kad United Kingdom, nors gyvenu Lietuvoje. Rašiau kinui, liepė nesijaudinti, bet man kažkaip neramu, il…
mano ir us preke irgi sake nesijaudinti. o as pazystamai sakiau tai rase kad rusijoje tai iskeliau dispute po 2 savaiciau ir atejo preke pas mane
neringa1985 parašė:
geguzes ir as gaunu o baandzo nemazai yra prekiu ir stovi pek o kiti net per nedasieke
Kelei jau gal disputa kuriai?
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai