Zyle parašė:
Sveikos..
As ir nesikvepinu. Nenoriu, kad uostytu ta visoki bruda. O del kazko kramtymo, tai mes toki turim, tik dar neprireike 
Zyle parašė:
Sveikos..
As ir nesikvepinu. Nenoriu, kad uostytu ta visoki bruda. O del kazko kramtymo, tai mes toki turim, tik dar neprireike 
sandra mac parašė:
Aš galvoju merliuką duot laižyti, bet turbūt išvirinti reikia.
Ar virinat merliukus?
sandra mac parašė:
Kramtyt kažin, ar tokį pakramtys. Ir mes turim, čia tieiog migdukas, kad miegelis saldesnis būtų
Rašo, kad užklotas, bet kad jis nosinaitės dydžio
Zyle parašė:
Aš galvoju merliuką duot laižyti, bet turbūt išvirinti reikia.
Aš tiesiog išskalbiu su eco skalbikliu ir išlyginu garais.
Sveikos, na as manau jog kiekvienas vaikutis susikalba su mamyte ar jam patinka duso zele ar kvepalai erxina ar nea.. As su pirmaja ptausiau krutis tik vandeniu, nesikvepinau, maista atsirinkinejau tik grikius, ryzius.. Su mazaja nieko neriboju, nei maisto valgau keptus, visus padažus, cipsus, mėgstu astriai, kvepinuosi, nes jau nuo 1 men einu y darba... Ir thu thu thu lyg nieko..
auga mazoji
ir y nieką per daug nesureguoja.. As manau jig svarbiausia mamytei jaustis ramiai, tuomet ir vaikutis perima si jausma...
bukim zavios ir pasitikekime savimi
RasaRA_Kaunas parašė:
Sveikos, na as manau jog kiekvienas vaikutis susikalba su mamyte ar jam patinka duso zele ar kvepalai erxina ar nea.. As su pirmaja ptausiau krutis tik vandeniu, ne…
Nuo 1 men grizote i darba?negaila mazyles palikt?
RasaRA_Kaunas parašė:
Sveikos, na as manau jog kiekvienas vaikutis susikalba su mamyte ar jam patinka duso zele ar kvepalai erxina ar nea.. As su pirmaja ptausiau krutis tik vandeniu, ne…
nuo 1 men?
o jetau , nesugebeciau....ar negaila buvo savo angeliuko palikti?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-m-liepos-menesio-mamytes
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai