Miss Cherry parašė:
Pavyko 💛
Didžiausi sveikinimai 🥰❤️🙏
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįMiss Cherry parašė:
Pavyko 💛
Kamilė_3 parašė:
Ačiū 😁 Nedrąsu dar džiaugtis, ne visi artimieji dar ir žino 🤰🏼, bet tikimės geriausio 😊
Kamilė_3 parašė:
IVF Gydytojos rekomenduoja skiepytis prieš IVF, bet mes pasirinkom nesiskiepyti, nes nemažai merginų išsiderina mm ciklas, nenorėjom laukti kol viskas galimai susir…
Aš irgi rinkausi nesiskiepyti ir tempiau iki šiol, bet sunerimau, nes valdžia pradeda svarstyti privalomus tam tikroms pareigų grupėms, tad bijau, kad ta privaloma įves būtent ant mūsų ivf pradžios.. 🤦 O nukelti dar labiau ivf nesinori, nes jau ir taip reikėjo laukti du mėnesius po visų kraujo tyrimų.
Sveikos. Dar parasau savo patirties santrauka, galbut kam bus naudinga: pirmas skiepas ~34 sav, vienintelis salutinis pojutis rankos skausmas; antras skiepas ~37 sav., rankos skausmas + sekancia diena turejau siek tiek temp, kilo iki 37.5, bet jokiu vaistu net negeriau, tik daug vandens ir vakare jau nebebuvo. Tai sakyciau viskas lengvai
Marimari parašė:
Pasidariau antikuniu testas. Tai maziau nei vienas vienetas, vadinasi - neigiamas, kaip suprantu jokio imuniteto.
Aš prasirgau ir po 2mėn pas mane <1
tai visaip būna
Marimari parašė:
Pasidariau antikuniu testas. Tai maziau nei vienas vienetas, vadinasi - neigiamas, kaip suprantu jokio imuniteto.
Kuria vakcina skiepijotes?
Kamilė_3 parašė:
Aš prasirgau ir po 2mėn pas mane <1tai visaip būna
![]()
O kaip sirgot, besimptome gal?, nes nu nesitiki net, kad taip nesusidarė. Ar čia testai negeri..
Tigri parašė:
O kaip sirgot, besimptome gal?, nes nu nesitiki net, kad taip nesusidarė. Ar čia testai negeri..
Sirgau skaitosi lengva forma, bet Uoj, tikrai su simptomais.. 🙈 4d 38,5 temperatūros, gerklės skausmas, galvos labai stiprus skausmas, kosulys, kvapo nebuvo kelias dienas, raumenų skausmas.
Gydytoja Santariškėse sakė, kad ir tarp gydytojų yra tokių, kur persirgus nesusidarė imunitetas, sakė taip būna.
Pvz mano Anytai po 2 phizer nesusidarė imunitetas, antikūniai visad neigiami buvo, darėsi gal 3-4 tyrimus. Trečią skiepą greitu metu darys Moderna, bandys miksuoti.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai