Kamea parašė:
linkiu kad viskas butu gerai! 🧸
Aciu
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįKamea parašė:
linkiu kad viskas butu gerai! 🧸
Aciu
Viktorijaaaaaaa parašė:
Aciu
Kaip praejo? Ar labai baisu? As taip bijau vvt..
Gaja parašė:
Kaip praejo? Ar labai baisu? As taip bijau vvt..
Man prisca dare tei tik krauja is venos ima. Bet labai bijau atsakymu galvoju gal dar pas E.Machtejeviene nueit apziurai antra nuomone isgirst del apziuros gal tas kaulas ten viskas ok. Bet turbut jei prisca bloga bus darys vvt.
O del ko jum darys vvt?
Viktorijaaaaaaa parašė:
Man prisca dare tei tik krauja is venos ima. Bet labai bijau atsakymu galvoju gal dar pas E.Machtejeviene nueit apziurai antra nuomone isgirst del apziuros gal tas …
Galvojau gal vvt dare jums. Pas mane prisca bloga, nors echo puikus... laukiu nipt atsakymu, bet labai bijau..
Gaja parašė:
Galvojau gal vvt dare jums. Pas mane prisca bloga, nors echo puikus... laukiu nipt atsakymu, bet labai bijau..
Oij patikekit bijau as irgi be proto.
Bet pas mane dar del nosies kaulo prikibo tai nezinau kaip cia bus.
Viktorijaaaaaaa parašė:
Oij patikekit bijau as irgi be proto.
Bet pas mane dar del nosies kaulo prikibo tai nezinau kaip cia bus.
Tikiuosi, kad abiems bus labai gerai. O jus nipt nesvarstet? Nes prisca tai jokio aiskumo neatnes🤷♀️ Jei bus gera, tai negarantuoja, kad vaikutis sveikas...
Gaja parašė:
Tikiuosi, kad abiems bus labai gerai. O jus nipt nesvarstet? Nes prisca tai jokio aiskumo neatnes🤷♀️ Jei bus gera, tai negarantuoja, kad vaikutis sveikas...…
Jeigu bus prisca negera ir yra rizika vvt nemokamai daro o jis kiek sake gyd yra patikimas 99.9 proc.
Tai dabar lauksiu atsakymu prisca pebktadieni turetu but ir tada spresim
Ir plius bandysiu eit pas machtejeviene del ultra garso nes nuojauta sako nepasitiket vieno daktaro nuomone. Nes buna nemato to kaulo o geri patyre specelostai patvortina kad viskas ok. Jis sake kad per mazas pagal oda kaulas bet net nematavo jo tai net nezinau
Viktorijaaaaaaa parašė:
Jeigu bus prisca negera ir yra rizika vvt nemokamai daro o jis kiek sake gyd yra patikimas 99.9 proc.
plius kai dare echo sako placenta galineje sienoje ir aukstai o po dvieju dienu jau paziurejo sako priekineje ir zemai. Tai kai pasakiau kad pries dvi dienas sake galinej aukstai..jis man sako kas tau sake sakau jus tai pasimete..
Viktorijaaaaaaa parašė:
Kaip ilgai prisca daro 😵Santarose kita diena jau pasake atsakymus
25 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai