Pipir.mete parašė:
Viena TD nare yra pati medike ir sake jos kazkoks kaip pazistamas profesorius sake, kad praktiskai neimanoma, kad butu DS jei yra nosies kaulas. 12sav echoskopo met…
As nieko neteigiu,taciau 20-30 proc echo metu DS neuzfiksuojami.
Visoms nėščiosioms rekomenduojama atlikti bent pirminius tyrimus, padedančius diagnozuoti Dauno sindromą, vyresnėms nei 35 m. - papildomus tyrimus. Skaityti
visą straipsnįPipir.mete parašė:
Viena TD nare yra pati medike ir sake jos kazkoks kaip pazistamas profesorius sake, kad praktiskai neimanoma, kad butu DS jei yra nosies kaulas. 12sav echoskopo met…
As nieko neteigiu,taciau 20-30 proc echo metu DS neuzfiksuojami.
LaMona parašė:
30% vaikų, gimusių su ds, nėštumo metu nosies kaulas buvo stebimas. Nžn ar visais atvejais jis tikrai buvo, ar echo šešėliai apgavo, bet faktas yra dar vienas, kad …
Supratau.
O del tyrimu tai taip, sutinku, kad geriau pasidaryt. As ir dabar siek tiek stebima labiau esu, tai dziaugiuos, nes noreciau zinot iki gimstant.
giedrulisimo parašė:
Man pats procesas buvo skausmingiausias... Paguldė ryte, viskas buvo baigta apie 20 val. Tik kad man šiek tiek liko placentos likučių, tai nenorėdamas daryti abraz…
Ir man tas pats.. palatoj , gulejau viena. Apie šaltuma išvis patyliu.. atšalusios ten visos iki maksimumo. As pagimdziau su DS 13+ , 19h, sake dabar 2h gulek paskui ateisim galesi atsikelti. Pragulejau 3h niekas net neatejo ir vandens net nepasiule nei laso po visos dienos badavimo.. 3h praziurejau i ant palanges padeta vienkartini puodeli su vandeniu, niekas net nepadave ir nepaklause gal paduoti puodeli ar kazka.. kosmosas ..
Laikykimes !! Esam stiprios.. isgyvenimai tikrai labai tragiski
Nėštukė2020 parašė:
Ir man tas pats.. palatoj , gulejau viena. Apie šaltuma išvis patyliu.. atšalusios ten visos iki maksimumo. As pagimdziau su DS 13+ , 19h, sake dabar 2h gulek pasku…
Jėzus,o tai ko nepaprašet to vandenuko,ar nieks net neužejo pas jus.
Tioniuke parašė:
Jėzus,o tai ko nepaprašet to vandenuko,ar nieks net neužejo pas jus.
Nea 3h net neuzejo, zadejo ateit uz 2 h atejo uz 3 🤷♀️🙊😳 tada liepe stotis. Aj dar tik atsistojus paciai liepe issivalyt palatos wc grindis kur nubego man vandenys ir paskui prausiantis krauja (!!) wow !!
Nėštukė2020 parašė:
Nea 3h net neuzejo, zadejo ateit uz 2 h atejo uz 3 🤷♀️🙊😳 tada liepe stotis. Aj dar tik atsistojus paciai liepe issivalyt palatos wc grindis kur nubego man vandenys…
Nu pipec grindis valyt paciai 🤨🤬
Pipir.mete parašė:
Nu pipec grindis valyt paciai 🤨🤬
Tikrai jau ..
Dabar kitaip reaguociau
sakyciau kur parasyta kad paciai reikia issiplauti
kam valytoja ligoninej reikalinga 🙊
Nėštukė2020 parašė:
Nea 3h net neuzejo, zadejo ateit uz 2 h atejo uz 3 🤷♀️🙊😳 tada liepe stotis. Aj dar tik atsistojus paciai liepe issivalyt palatos wc grindis kur nubego man vandenys…
Čia Kaune???? Na man tokių bajerių nebuvo....užjaučiu
Nėštukė2020 parašė:
Tikrai jau ..
Dabar kitaip reaguociau
Tai va va man uz ekrano irgi i galva lenda jau vos ne koki skunda rasyt, pavardes klaust to asmens kuris taip liepe, galiausiai gal net i ziniasklaida kreiptis. Bet tuo momentu isivaizduoju ne tas galvoj, o tuo turbut ir naudojas tokios liepejos...tuo silpnumu... 🥺
Gitamer parašė:
Čia Kaune???? Na man tokių bajerių nebuvo....užjaučiu
Vilnius. Santaros
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai