2021.02.21 09:56 (prieš 5 m.)
Kandila parašė:
O kaip jautetes po tokio gimdymo? Turiu omenyje fiziškai, nes psichologiškai viskas suprantama.. As nesu gimdžiusi pirmojo vaikučio darė skubu cp, o cia dar toks ne…
Man pats procesas buvo skausmingiausias... Paguldė ryte, viskas buvo baigta apie 20 val. Tik kad man šiek tiek liko placentos likučių, tai nenorėdamas daryti abrazijos, gydytojas ant ginekolginės kėdės rankiniu būdu pašalino likučius. Tada buvo irgi nemalonu..
Galėjo išleisti jau ta patį vakarą, bet likau iki ryto. Visą dieną neleido gerti ir valgyti, nes gali prireikti į operacinę - kad ir po visko savaime nepasišalina placenta.
Šiaip, tai gimdymas, su visais skausmingais sąrėmiais. Po visko savijauta daug geresnė nei įprasto gimdymo metu.
Šeimos gydytoja arba ginekologas duoda nedarbingumą, jei reikia. Po dviejų savaičių tikrino ECHO, dar buvo likučių, sakė valysis.
Kraujavau intensyviai dvi savaites, po to su pertraukom patepliodavo. Susirgau po 27 d, buvo stiprokas kraujavimas 5 dienas, po to dar dvi savaites vis su pertraukom tepliojo.
Kitą savaitę einu pas ginę pažiūrėti kaip kas.
Aš buvau Santarų ginekologiniam skyriuje, tai užkliuvo personalo šaltumas. Kelis kartus kviečiau ir sakiau, kad man labai skauda. Vis kartojo - dar nesiraitai iš skausmo.
Ir kas nustebino, kad viskas vyko palatoje. Joje gulėjau viena.