Žvorūna parašė:
Dėl spenelių nežinau, bet krutinė sujautrėt gali, man būdavo gan jautri, nes padaugėja prg, pajautrėja krutinė![]()
Na pati krutine butent kad nejautri, jautrus tik speneliai..
Žvorūna parašė:
Dėl spenelių nežinau, bet krutinė sujautrėt gali, man būdavo gan jautri, nes padaugėja prg, pajautrėja krutinė![]()
ChoCoLate. parašė:
Gali buti ir nestumo pozymis, gali ir nuo progesterono
palaukit kelias dienas ir pakartokit nestumo testa arba kraujo hcg pasidarykit
Irvutė parašė:
Gali buti ir nestumo pozymis, gali ir nuo progesteronopalaukit kelias dienas ir pakartokit nestumo testa arba kraujo hcg pasidarykit
![]()
Bet idomu ar gali buti jautrus speneliai, o testas neigiamas, jei tarkim nestumas? Man atrodo kad nlb
Arbatata parašė:
Sveikos, siandien 32 cd mm veluoja 3d, ryte pasidariau nt teigiamas, pas ginekologe esu uzsirasius penktadieniui(nes turejau pasirodyti 5-6cd) bet mm taip ir nepras…
Eikit numatytų laiku. Patarčiau pasidaryti progesterona, nes jūs jį nutraukėt ir gali būti jo trūkumas ir iššaukti persileidima.todel visada prieš nutraukiant būtina pasidaryti NT
ChoCoLate. parašė:
Sveikos, noriu paklausti tu kurios vartoja ar vartojo duphastona. Ar nuo jo gali skaudeti spenelius? As jau pabaigiau gerti tas 10 dienu ir praejus porai dienu prad…
Variantas galimas jusu nestumas.bet blogai jei nesidarete testo ir jau nebegeriat dufo, nes ji geriausia nutraukti zinant, kad tikrai nesilauki. Nes gali ivykti persileidimas.
laukiantistebuklo parašė:
Eikit numatytų laiku. Patarčiau pasidaryti progesterona, nes jūs jį nutraukėt ir gali būti jo trūkumas ir iššaukti persileidima.todel visada prieš nutraukiant būtin…
Nutrauktas duphastonas jau antra cikla, kai nutraukiau nebuvo nestumo, siulote pries apsilankant pas gydytoja pasidaryti tyrimus?
Arbatata parašė:
Nutrauktas duphastonas jau antra cikla, kai nutraukiau nebuvo nestumo, siulote pries apsilankant pas gydytoja pasidaryti tyrimus?
O dėl kokios priežasties iš vis skirtas duphastonas buvo? Jeigu progesteronui kelti kad pastoti, tuomet tikrai siūlyčiau pasidaryti
laukiantistebuklo parašė:
O dėl kokios priežasties iš vis skirtas duphastonas buvo? Jeigu progesteronui kelti kad pastoti, tuomet tikrai siūlyčiau pasidaryti
Endometriozei gydyti
ChoCoLate. parašė:
Bet idomu ar gali buti jautrus speneliai, o testas neigiamas, jei tarkim nestumas? Man atrodo kad nlb![]()
Taip, gali jei velesne implantacija buvo. Ji gali ivykti iki 12 dpo. Taip pat buna ir testu brokuotu
paaidarykit kelis skirtingu firmu su rytiniu slapimu. Kelinta jums dpo?
Irvutė parašė:
Taip, gali jei velesne implantacija buvo. Ji gali ivykti iki 12 dpo. Taip pat buna ir testu brokuotupaaidarykit kelis skirtingu firmu su rytiniu slapimu. Kelint…
As nezinau kelinta man dpo, nes taip ir nepagavau su ov testais. Dufa pradejau gerti nuo 18cd, 10d. Bet dabar pradejau rudai tepliot, nesuprantu ar cia mm jau pareina, ar kas. Na man buna dazniausiai kad mm prasideda pirma rudu patepliojimu ir tada pramusa..
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai