Ghostflower parašė:
😂😂😂😂😂😂😂😂
Na vaiką primatinti jau galima nuo 4 men tad jau kokiu 6-7 men vaikas valgo normalu maistą žinoma kartu ir mišinuką,bet gali puikiai užaugti ir be mp,ir maitinat mišinuku vaikai normalu maistą pradeda valgyti anksciau.
Ghostflower parašė:
😂😂😂😂😂😂😂😂
Na vaiką primatinti jau galima nuo 4 men tad jau kokiu 6-7 men vaikas valgo normalu maistą žinoma kartu ir mišinuką,bet gali puikiai užaugti ir be mp,ir maitinat mišinuku vaikai normalu maistą pradeda valgyti anksciau.
Vabaliukas09 parašė:
Būvo parašyta tik tai trunka kelias dienas ir vėl jei laikaisi ritmo viskas buna gerai,o jei vaikas serga ir verkia tai žinoma prisiglauso vaiką pire savęs ir pasup…
buvo parasyta 😂😂😂
vaikui dantis dygsta, pvz maniskei, apie savaite. ir tai ne tik naktim sunku, o ir diena.
sudejus dar augimo suoli.
dar ta ana.
zinok istikro baisu.
o maniske siaip labai ramus vaikas.
o jeigu neramus......
turiu pazistama, kaip tu, pasauliui augina. nuo puses metu savo kambarin bande iskraustyt 😂 tada kvirtes anyta pagalbon nes vos neisprotejo. galiausiai vaikas grizo y tevu miegamaji 😂
Vabaliukas09 parašė:
nuraminti išsiaiškinus kodel vaikas verkia,supimas ir nešiojimas ant rankų tai tik vaiko lepinimas,o ta knyga labai daugeliui mamų padėjo susidėlioti rutina ir dien…
Tik vienas klausimėlis - kelių dienų jūsų kūdikis pradės kalbėti? Nu jums gal sunku patikėti, bet būna, kad ir dviejų metukų vaikas verkia ir reikia geroookai pasistengti, kol išsiaiškini priežastį, ypač jei nedaug kalba. Ai, bet gal jūs ekstrasensorinių gebėjimų turit ir vos pažvelgus suprasit, ar alkanas, ar šlapias, ar šiaip liūdna tam vaikiukui.
Ghostflower parašė:
buvo parasyta 😂😂😂
Na pažįstamais jog tavo taip buvo tai nemanau jog bus ir man taip,o dėl dantų ir visa kita tai gali padeti ir tetis jog mama nepavargtų tai nematau problemos visai jokios
Vabaliukas09 parašė:
Na vaiką primatinti jau galima nuo 4 men tad jau kokiu 6-7 men vaikas valgo normalu maistą žinoma kartu ir mišinuką,bet gali puikiai užaugti ir be mp,ir maitinat mi…
Tai man tada neaisku, nx tas misinys jei vaikas valgo normalu maista jau?
Vabaliukas09 parašė:
Na vaiką primatinti jau galima nuo 4 men tad jau kokiu 6-7 men vaikas valgo normalu maistą žinoma kartu ir mišinuką,bet gali puikiai užaugti ir be mp,ir maitinat mi…
zinai, yra vaiku kurie nevalgo normalaus maisto. yra vaiku kurie isrankus, ir kol tu rasi ka jis valgys praeis dar menuo kitas.
misinuko vaikas irgi gali nevalgyt nes nepatiks.
nupirksi kita nuo jo kietes ar pus.
aj zodziu sekmes tau 😂
Vabaliukas09 parašė:
Na jei vaikas verks nes jam kažką skauda neramu taip aš ją pasirūpinusi bet galima puikiai ir neimant ant rankų vaiką nuraminti išsiaiškinus kodel vaikas verkia,sup…
Daug vaikų miega puikiai iki 3 mėnesių, daug pradeda žymiai prasčiau miegoti kažkur nuo 5 mėnesių. Dar nuo jūsų dievinamų skiepų dažnai vaikai klykia, nes jiems skauda po to, tad tikrai teks panešioti, nes tavo kratomas žaisliukas virš jo galvos tikrai jo nesudomins
O dar pilvo diegliukai... Vyro giminaitė dukrą į savo kambarį iškraustė 6 mėnesių, bet greitai vėl perkraustė, nes nebepajėgė lakstyti naktimis į kitą kambarį po n kartų. Dukrai 6 metai jau, bet dar dažnai miega tėvų lovoje. Nežinau, bent aš tą ankstyvą vaiko atskyrimą įsivaizduoju kaip vaiko atstūmimą. Kuo labiau vaiką stumsi nuo tavęs, tuo stipriau jis į tave kabinsis, nes jausis netikras dėl tavo meilės jam. Realiai iš artimos aplinkos turi pavyzdžių, kad kas taip augintų vaiką kaip tu įsivaizduoji? Beje, kokie tavo santykiai su tavo mama? Kaip ji tave augino? Man iš šalies panašu, kad tavo ir mamos ryšiai nėra stiprūs, nes tas tavo nenoras žindyti vaiką, nenoras jį supuoti ar glausti prie savęs man panašus į vaikystėje patirtos psichologinės traumos pasekmes. Lyg šlykštėtumeisi motinyste. Neįsižeisk, aš nepiktai, bet man taip panašu skaitant tai, ką rašai
Viletux parašė:
Tik vienas klausimėlis - kelių dienų jūsų kūdikis pradės kalbėti? Nu jums gal sunku patikėti, bet būna, kad ir dviejų metukų vaikas verkia ir reikia geroookai pasis…
Na 2metu vaikai jei verkia tai tikrai gali pasakyti arba parodyti kas blogai arba ir suprasti gali pati mama kas vaikui yra blogai,gal serga gal per daug pavargo ir sunku užmigti o gal šiap ožiukai užėjo,kalbat taip lyg savo vaikų neturėtumėte,nes tokios problemos iškyla mamoms kurios nemoka auginti vaikų
To_the_Moon parašė:
Tai man tada neaisku, nx tas misinys jei vaikas valgo normalu maista jau?
Tai juk tokia protinga ką nežinote kam vaikui Mišinukas valgant normalu maistą ,iki metu dar vaikai valgo ir mišinuką ne tik maistą ar nežinojote?
Ghostflower parašė:
zinai, yra vaiku kurie nevalgo normalaus maisto. yra vaiku kurie isrankus, ir kol tu rasi ka jis valgys praeis dar menuo kitas.
Tai ir nuo mp gali pūsti vidurius ir kietėti vaikui nes mama suvalgys ką netinkamo tai nesuprantu kame problema jei ir nuo to ir nuo to tos pačios problemos?
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai