Lūšiukė parašė:
Aš su antruoju taip buvau nutarus, kad tik savoj lovoj ir vėliau savam kambaryje... Tai per du metus naktį ismiegojus galima buvo ant pirštų suskaičiuoti. O kiek ke…
as pamenu nescia irgi planavaus visaip, bet nebuvau kategoriska tiesiog turejau sioki toki plana, kuris buvo 'flexible'... ir nuo pirmu dienu, nors maitint buvo sunku ir istikro nenorejau, taciau maitinau, ir Man buvo taip geriau, ir miegojo salia (salia musu saviskei) ir iki siol miega savo/musu lovoj... yra kaip yra, reikia zinot kas buna, turet variantus ir pagal aplinkybes matai kas geriau.
as irgi budavo pamesdavau skaiciu, kartais autopilotu pamaitindavau, visko buvo
buvo pati uzmiega, buvo ir su papu neuzmiega. 🤷
To_the_Moon parašė:
O kazi ka ji darys jei tas vaikas iki tu triju metu nedarys ant puoduko o tiesiog kraus turta i kelnes? Tai vistiek su pampersais nesokines apie ta vaika? 😂😂 nu tad…
reikia dar turet tiek ka skalbt 😂
aj, juokai juokais, cia reikia but itinnnn stipriu nervu su vaiku, o kad ji verkdint tai isvis reik but beproto stipriu nervu ir minimaliai siltu jausmu
gal ji tai turi ir istreniruos kudiki kaip kareivuka 😂😂😂
dolzenka parašė:
As savo vaikus auginau pagal siokius tokius prieraisios tevystes principus. Tas vaiko rikdymas man nesuvokiamai žiaurus. Juk jis neverkia iš mandrumo. Jam gal baisu…
taip. ir saugumas ir tt. pritariu 100proc.
blyn suauge mes, norim prisiglaust ir tt, o cia toks mazylis, svetimoj aplinkoj, nesupranta kas kaip kodel... nu zodziu.
Karolinaa parašė:
nu bleeeee tai nafik tie vaikai jaigu mintys sukasi kaip pasigimdzius islekt i paryziu ir palikt vaika 😂😂😂😂 sorry nu bet man tai nesuvokiama ! visa gyvenima gi nema…
butent. labai svarbu mama, labai svarbu jos laime, mamai irgi reikia erdves, biski laiko sau ir tt...bet tai tenka labai suminimalint kuriam laikui, juolab esam suaugusios moterys juk zinom jog tai laikina ir tt, jmj kiekviena noretu y paryziu bet kai turi vaika, nuriti y dusa yra prabanga. ramiai pavalgyti yra prabanga. ir tu ja vertini. ir zinai, kad viskas yra LAIKINA. dabar svarbiausia vaikas. nes jis nezino kas laikina kas ne, jam reikia mamos DABAR.
poto, buna sako, as tave pagimdziau uzauginau o tu... 😂 pff.