Boružėlytė parašė:
"Tas puslapis", kurį, beje, irgi ne "šiaip sau mamos" prižiūri, remiasi evidence-based praktikomis, kurios randamos įvairiuose šaltiniuose, ir, iš principo, iš jų p…
O kur adresuota mano kritika? Man įdomu kaip išsitransliavo
nes aš vėlgi pasikartosiu, nesakiau, kad puslapis yra š ar kad ten nesąmonių prirašyta. Tai jeigu atrodo, kad aš kritikuoju puslapį, tai ne. Aš kritikuoju moralizavimą kitų mamų apie ne savo reikalus
Info lapelis parašo konkrečiai tiek, kiek informacijos turi. Kad vaisto saugumas aiškus vaikams iki 2.5 metų. Ar čia yra netikslu? Kaip pažiūrėsi. Klausimas kaip mes kiekvienas interpretuojam saugumą
ir kas yra saugumas PSO levelyje. Jeigu klinikiniai tyrimai parodė, kad vaikui iki 2.5 metų nieko neatsitiko (ty gyvas ir su nesutrikusia raida), tai kaip ir galima teigti, kad vaistas saugus, ir neabejoju, kad PSO neklysta dėl to, kad vaikui nesutriks raida. Bet, mano asmenine nuomone, tyrimų yra per mažai ir nieks negali pasakyt, koks bus ilgalaikis poveikis. Ir ok, lai bus čia mano asmeninė nuomonė, bet ar ji pakankamai nepagrįsta, kad man kažkas forume pradėtų aiškinti, kad aš neišmanau apie vaistų suderinamumą su žindymu?

Ačiū už patikslinimą.