Morkele parašė:
Man kaip susidare vaizdas, tai Kauno klinikose ir Santariskese aparatura labai gera, visko daug mato ir daug gali istirti, o genetikos klinikoje aparatura nelabai, …
Genetikos klinikoje labai gera aparatura
Esu buvus ir ten ir ten
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįMorkele parašė:
Man kaip susidare vaizdas, tai Kauno klinikose ir Santariskese aparatura labai gera, visko daug mato ir daug gali istirti, o genetikos klinikoje aparatura nelabai, …
Genetikos klinikoje labai gera aparatura
Esu buvus ir ten ir ten
Paula.L parašė:
Genetikos klinikoje labai gera aparatura![]()
Esu buvus ir ten ir ten![]()
Tai ir as buvau Santariskese pas Beniusiene, Genetikos klinikoje pas Krasovskaja ir Kauno klinikose pas Machtejeviene. Tai man iranga rimciausia pasirode Santariskese ir Klinikose. Bet tikiu, kad cia reik gilesnio ismanymo, vien is paziurejimo i iranfa negali nusprest apie jos geruma
Aš tikiu.... parašė:
Kiškio lupytė, širdelės ida. Foto rode... bet negaliu patikėti. Kodėl taip nutiko... jokiu žalingu ipročiu neturiu, niekam nieko blogo nepadariau. Už ka dievaas tai…
Uzuojauta
Jums dar labai anksti viska pastebejo. Aisku, bet kokiu atveju labai sunku. Mano vaikeliui sirdies yda pamate tik 30 sav
Aš tikiu.... parašė:
Naujienos lb blogos.... pirmadieni i santaras... tada konsiliumas ir gulsiuos i ligonine... patau sindromas???????
Kaip Jums sekasi? Ka nusprende daktarai?
Nora 1 parašė:
Apšvieskit! Uzsirasiau 12sav Klaipedoj pas genetike Jurate Kasnauskiene. Tai ji man darys echo? Ar pas ja turiu ateiti jau su tyrimais?? Gal ne ten uzsirasiau.
Sveika, echo ji nedaro. Pirma skanas pas ginekologę viską išmatuos, pažiūrės. Su tais duomenim eisit pas genetikę, ji visko paklausinės apie giminėa ligas ir pan. Pažiūrės matavimus, skirs prisca, priduosit kraują, ir kao bus atsakymai vėl vizitas pas ją, aptarsit rezultatus ;-)
Tinga parašė:
Kaip Jums sekasi? Ka nusprende daktarai?
Sveika, pirmadieni durė pilva ėmė placentos mėgini. Šnd atsakymas turi buti. Apie pietus sakė paskambinti... Tai laukiu 13h... Bet vilties nebelabai turiu
Mamūtka parašė:
Sveikutės. Užrašė ginekologė mane į Kauno klinikas prenatalinės chromosomų anomalijų patikrai pas E.Savūkynę. Gal kas buvot ir žinot,kaip tai atliekama ir šiaip gal…
As lankausi pas gyd. Savukynę. Pirmiausia surenka anamnezę( paklausia apie buvusius nestumus it t.t.), tada atlieka echoskopija ( beja gali dalyvauti vyras ☺), echoskopijos metu vertina vaisiaus organus, ar viskas yra, atlieka tam tikrus matavimua, ivertina amziu leliuko na ir ziuri ar nesimato kokiu nukrypimu nuo normos. O jau kai viska ivertina, jei yra indikaciju, paiima kraujo tyrimui ( taip vadinamam dvigubui testui- bus vertinama tikimyne vaisiui sirgti dauno, edvarso, patau sindromais). Atsakymai po mazdaug 2 sav. Tada vel ateini arba pasiskambini, paaiskina, nuo rezultatu priklauso tolimesne eiga. Tikiuosi aiskiai parasiau?
Korna parašė:
As lankausi pas gyd. Savukynę. Pirmiausia surenka anamnezę( paklausia apie buvusius nestumus it t.t.), tada atlieka echoskopija ( beja gali dalyvauti vyras ☺), echo…
Net jei echo idealus,bet yra kokių kitų indikacijų (amžius, persileidimai,kt), priscos tyrimui kraują ima.
Menas parašė:
Net jei echo idealus,bet yra kokių kitų indikacijų (amžius, persileidimai,kt), priscos tyrimui kraują ima.
Na taip, siulo. Bet aisku tavo teise rinktis, nori ar ne. Mano echo buvo geras, taciau turejau nemazai nesekmiu, todel tyrima atliko. Nebuvo jis geras. Rekomendavo atlikti vaisiaus vandenu tyrima, taciau as jo nesidariau. Vietoj to dariausi mokama tyrima Tranquility 52s, kuris parodė kad 99,9%, viskas gerai (t.y. kad dauno, edvarso ir patau sindromas neaptimtas).
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai