ziedunee parašė:
Ar yra skirtumas kokio ciklo metu šalina polipą, man gydytoja nepaminėjo, kad po mėnesinių geriau 🤔
Man sakė po menstruacijų reikia, iki maždaug 10 ciklo dienos, bet man šalino 20 ciklo dieną.
Gimdos polipai – gimdos gleivinėje išvešėję gerybiai dariniai, kurie ilgainiui gali supyktybėti. Skaityti
visą straipsnįziedunee parašė:
Ar yra skirtumas kokio ciklo metu šalina polipą, man gydytoja nepaminėjo, kad po mėnesinių geriau 🤔
Man sakė po menstruacijų reikia, iki maždaug 10 ciklo dienos, bet man šalino 20 ciklo dieną.
spalvota90 parašė:
Man irgi bus 21 ciklo diena, galvoju ar gerai, o jums viskas gerai buvo po operacijos
ziedunee parašė:
Man irgi bus 21 ciklo diena, galvoju ar gerai, o jums viskas gerai buvo po operacijos
Viskas gerai 😊 nieko ten baisaus nėra
Jezus kaip gerai kad radau temą, nes einu iš proto ! Gydytoja sakė reikia operuoti, nes jau geriu 6 men kt, o gimda sustorėjusi, ir dar daro polipa... tai jau nerandu sau vietos , nes galvoju tik blogiausia. Gal kam buvo panašiai? ❤️❤️❤️
Grizau pas gyd po 6 men , nes maudzia pilvą …is to streso net nebepaklausiau ar normalu skausmas su polipais
rita_ritute parašė:
Jezus kaip gerai kad radau temą, nes einu iš proto ! Gydytoja sakė reikia operuoti, nes jau geriu 6 men kt, o gimda sustorėjusi, ir dar daro polipa... tai jau neran…
Na, KT negeriau, polipai atsirado patys savaime. Pati turėjau 3 operacijas. Klausiau kodėl vis atauga, tai tiesiog sakė, jog kai kurios turi polinkį į polipus.
O šiaip operacijos nėra ko bijot. Vienadienė operacija, paleidžia namo tą pačią dieną. Vyksta su pilna narkoze. Viskas ten paprasta, skausmų beveik nėra, toks lengvas maudimas gal. Prieš pirmą operaciją ir aš labai baiminausi, dar ta narkozė gasdino. Bet viską patyrus tai nieko baisaus.
Senua parašė:
Na, KT negeriau, polipai atsirado patys savaime. Pati turėjau 3 operacijas. Klausiau kodėl vis atauga, tai tiesiog sakė, jog kai kurios turi polinkį į polipus.
…
Bet skausmu ( maudimo) nebūdavo?
rita_ritute parašė:
Bet skausmu ( maudimo) nebūdavo?
Tik per mėnesines. Mano mėnesinės gan skausmingos, tai visad geriu Ibuprofeną. Dar pakraujuodavau ciklo vidury, tuo metu pora dienų irgi būdavo lengvas maudimas. Kitom dienom ne.
Monetka parašė:
Kas turite ar turėjote polypą kalelyje nėštumo metu ar dažnai kraujuodavot? Ar tepliodavot? Reikia kaskart vykt į ligoninę apžiūrai?
Turėjau nėštumo metu pamatė, buvo gal 7 sav. 1 kartą buvo pasirodę šviežio raudono kraujo, greičiausiai dėl polipo. Bet aš visą nėštumą labai saugojausi, jokių vonių, lytinių santykių ir t.t. ginekologė sakė, kad kai polipas kaklelyje lyg ir lieka kažkoks tarpelis, tai liepė pasisaugoti. Po gimdymo, praėjus 6 mėn.išoperavo
Emmaa40 parašė:
Turėjau nėštumo metu pamatė, buvo gal 7 sav. 1 kartą buvo pasirodę šviežio raudono kraujo, greičiausiai dėl polipo. Bet aš visą nėštumą labai saugojausi, jokių voni…
O mane kas kelias dienas vis pateplioja. Sakė kad taip gali būt. Bet labai erzina . Man 6 mėnesiai.. tai negi taip ir vargsiu iki pat gimdymo? Ir kada jau žinot kad va dabar reik į ligoninę pasitikrinti?
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai