Spalvotuke parašė:
Yra, bet jų labai mažai teikiama. Jei turit siuntimą, pasiskambinkit ir pasakykit, kad turite siuntimą, tada pasakys ar gali suteikti paslaugą ir kada.![]()
Supratau, ačiū! 🙂
Spalvotuke parašė:
Yra, bet jų labai mažai teikiama. Jei turit siuntimą, pasiskambinkit ir pasakykit, kad turite siuntimą, tada pasakys ar gali suteikti paslaugą ir kada.![]()
Supratau, ačiū! 🙂
editukas_ parašė:
Lankausi pas M. Stasiūnaitę Bokšto klinikoje niekada neturėjau problemų nei su priregistravimu nei su vėlavimu, pasako tiksliai kada registruotis ir prisiregistruoj…
Dabar tai neįmanoma, kad priregistruotų, visada laukti mėnesio galo, kad žinotum kada gausi vietą.. o kai nėščia esi, kažkaip grafikėlis būtinas 🙃
Sveikos. Gal turite rekomendacijų ginekologės Šiaulių centro poliklinikoje? Kol kas ieškau ne dėl nėštumo, o dėl turimų bėdų. Nėštumo metu ir po nėštumo ejau pas Augulienę (nesu patenkinta), bet po nėštumo einant su bėdomis (stiprus niežėjimas, daug išskyrų) ji padarė tik tepinėlį, gimdos kaklelio tyrimą ir sako nieko čia nematau, išrašė kremukų, putų prausimosi, bet deja, niekas nepadeda ir apie tai užsiminus, nieko nebedaro, nieko nebeieško, o gyventi tai reikia 🫣taip pat, galvoju ir apie nėštumą metų ar dviejų bėgyje,tai norėčiau susitvarkyti bėdas ir rasti patikimą, prižiūrinčią gydytoją🥲
Zivilemi parašė:
Sveikos. Gal turite rekomendacijų ginekologės Šiaulių centro poliklinikoje? Kol kas ieškau ne dėl nėštumo, o dėl turimų bėdų. Nėštumo metu ir po nėštumo ejau pas Au…
Aš lankausi pas Mackeliene, pas ją ir liksiu po nėštumo, nes kiek pas Auguliene buvau dėl bėdų niekuo nepadeda, jai visada viskas norma.
O pas Mackeliene tikrai nesiskundžiu, labai gerai priziuri, atsakingai ir skiria laiko kiek reikia
Quatra parašė:
Aš lankausi pas Mackeliene, pas ją ir liksiu po nėštumo, nes kiek pas Auguliene buvau dėl bėdų niekuo nepadeda, jai visada viskas norma.
Va apie Mackelienę ir galvojau... Esu pas ją buvus su panašia bėda tais laikais, kai dar privačiai dirbo, tai buvo palikus didelį įspūdį ir buvo sutvarkius bėdas, bet ir tas šiltumas jos, paaiškinimas, nuraminimas🫣 lekiu registruotis! Ačiū, vadinas nepasikeitė ji🤭❤️
Miss_ parašė:
Sveikos. Kur geriausia butu kreiptis nestumo prieziurai? Arteja 12 sav, echo is savo ginekologes net neturiu paskirtos datos.. lankausi Senojo boksto klinikoj. Tikr…
Tai jei lankotes senojo bokšto klinikoje tai eikit pas Stasiunaite , ji puiki
emmty parašė:
Tai jei lankotes senojo bokšto klinikoje tai eikit pas Stasiunaite , ji puiki
Sioje klinikoje UG 12 sav nedaromas 🙂
Miss_ parašė:
O MVK netinka 12 sav. echo? Aš labai norėjau pas J.Balčiūniene, bet kaip tyčia tą sav. nedirba kai man reikia, tai pakliūsiu pas Domarką
Laukugele parašė:
Tai turiu omeny eiti pas ją ir ji duoda siuntima 12 sav echo, ar kazko nesuprantu, jūs ne pas ją lankotes?
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai