Svaja123 parašė:
O kraujo hcg tyrimai ka rodė?
Tiksliai jau nepasakysiu dabar, bet pirmą kartą kai pasidariau buvo ~300, o po 2 parų ~1400
Svaja123 parašė:
O kraujo hcg tyrimai ka rodė?
Tiksliai jau nepasakysiu dabar, bet pirmą kartą kai pasidariau buvo ~300, o po 2 parų ~1400
Nareee parašė:
Laba diena, kaip jums mano atsakymai menesiniu diena rytoj.
Būtų gerai jei kas nors matytųsi
Bet jei gerai suprantu, tai hcg 85,2 tai viskas gerai. Prg irgi geras, jei ten tas 58,41
LifeHappens parašė:
Būtų gerai jei kas nors matytųsiBet jei gerai suprantu, tai hcg 85,2 tai viskas gerai. Prg irgi geras, jei ten tas 58,41
Taip
Nareee parašė:
Laba diena siandien pakartojau HCG 20d buvo 85.2 3 val 22 (siandien) 112 13 val per mazai padvigubejo ar as turejau darytis po 72 val siandien menesiniu diena :zli…
Na padvigubėjimo nėra, bet gali būti ir kad paskubėjot pakartoti. Siūlyčiau kartoti kas 72 val, nes kai kurioms būtent per tiek laiko padvigubėja.
tarkuotassuris parašė:
Na padvigubėjimo nėra, bet gali būti ir kad paskubėjot pakartoti. Siūlyčiau kartoti kas 72 val, nes kai kurioms būtent per tiek laiko padvigubėja.
Kada man dabar pakartoti ? Labai pergyvenu dabar
Nareee parašė:
Kada man dabar pakartoti ? Labai pergyvenu dabar![]()
Aš jeigu būčiau jūsų vietoje pakartočiau po 3 dienų ir tada jau lyginčiau rezultatą su šiuo paskutiniu.
tarkuotassuris parašė:
Aš jeigu būčiau jūsų vietoje pakartočiau po 3 dienų ir tada jau lyginčiau rezultatą su šiuo paskutiniu.
Bus sestadienis, reikes pasidometi ar 16 daro kur nors tyrimus , ar turejo buti 160?
Nareee parašė:
Bus sestadienis, reikes pasidometi ar 16 daro kur nors tyrimus , ar turejo buti 160?
Jeigu būtų praėję 72 val ir nebūtų 170 bent, tuomet tikrai sakyčiau, kad nesivysto. Dabar kaip ir sakiau, neaišku, nes galbūt iki rytojaus būtų iki tiek užkilęs.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai