Saulut parašė:
Endemike Klaipedoj tiria![]()
O sakykit norint išsitirti visą CD palete Klaipėdoje įmanoma? 🤔
Įdomu, kada po nutrūkusio nėštumo galima darytis visus tyrimus? Ar užtenka sulaukti sekančio ciklo?
Saulut parašė:
Endemike Klaipedoj tiria![]()
Įdomu, kada po nutrūkusio nėštumo galima darytis visus tyrimus? Ar užtenka sulaukti sekančio ciklo?
Saulyte929 parašė:
Manau kad taip,galima išsitirti tik nemažai kainuos🙈 manau kad daryti tyrimus reikia kai kraujas jau nerodys nėštumo..
Na aš po konsultacijos pas Karpenko. Pagal mano tyrimus nelabai ji rado prie ko prikibt. Jeigu vertint ne vien natūralius kilerius,o žiūrėt bendrą santykį su kitais rodikliais,ji man nesiūlė Prednizolano vartot. Pasiūlė transferius (Glucoach,nes dar ir insulinas padidėjo
). Daugiau kabliukų ji mato vyro tyrimuose,nes panašu,kad pas jį organizme vyksta kažkoks autoimuninis atsakas. Bet ir jam parekomendavo transferius.
Saulut parašė:
Manau kad taip,galima išsitirti tik nemažai kainuos🙈 manau kad daryti tyrimus reikia kai kraujas jau nerodys nėštumo..
O kiek tas nemažai? 🤔🤔
Vagne parašė:
Mano 14.29%
Vyro 13.31%
Ne tiek ir daug, paskaitykite 65 psl sios temos, ten is knygos puslapiai, gal kazka daugiau rastumete
Saulyte929 parašė:
O kiek tas nemažai? 🤔🤔
Pasižiūrėkit kainas endemiko psl viskas surašyta
Nykštukė parašė:
Ne tiek ir daug, paskaitykite 65 psl sios temos, ten is knygos puslapiai, gal kazka daugiau rastumete
Dėkui
m.e.s parašė:
O kas nors 4life transferius naudojo? Verti jie savo kainos?
As vartoju, nu taip dviprasmiskai zinok as. Bet salutinio poveikio nuo jo jokio nejauciu
tik nzn kiek is jo naudos
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai