Vanille_ parašė:
Sulaukiau as savo KIR... AAkuo toliau, tuo smagiau
![]()
Ojei 🥺🥺🥺
Kokie planai....?
Vanille_ parašė:
![]()
Ojei 🥺🥺🥺
Kokie planai....?
J.U.R.GAA parašė:
O kiek pavartojai prednol prieš ivf?
Prieš ivf nevartojau. Tik po punkcijos pradėjau ir kelios dienos po įkėlimo sakė nutraukti,bet nenutraukiau. Po tabletę vartoju.
Sveikos, ar yra kur gauri LT Imunoglobulino?
O gal yra koks analogas? Kuom keičiat jį?
Man vienas IVF pavyko manau tik del to kad leidausi imunoglobulina.
Šį kartą FET be imunoglobulino ir 10 dpo hcg 5.7 nors gydytojas liepe dar po 2 d. pakartoti hcg, nieko nesitikiu ir bandau pasiruošti sekanciam FET.
Littlebird parašė:
Imunoglobulino turi tik Karpenko.
Praėjusią savaitę neturėjo ji jo (antradienį buvau)
Littlebird parašė:
Aš vakar buvau, tai turėjo. 🤷🏼♀️
As skambinau ir uzsirasiau po dvieju savaiciu pas K, ir klausiau ar turi vaistu, tai neatsake, sake skambinkit jei reikes. Man gydytojas liepe ryt kartot HCG ir tikimes stebuklo, bet tikimybe koks 1% kad kažkas pasikeis, bet o jeigu.
Nedalina ji turbūt imunoglobulino kairėn dešinėn.
Man Nykštukė patarė kuo skubiau bent jo susiveikti, kai sužinojau netikėtai, kad laukiuosi. Bet be vizito nenorėjau užsiimti saviveikla. Čia ne šiaip kokie vitaminai. Vakar pagaliau sulaukiau savo vizito, tai skyrė jo man leistis, atsižvelgus ir į tyrimus, ir į situaciją. Arba padės, arba ne.
Planas buvo visai kitoks, pirma susidaryti strategiją su K, o tik paskui pastoti. O gavosi atvirkščiai.
Vanille_ parašė:
![]()
Bet gi turi viena vaika? Reiskia, kir aa turint be lit galima isnesiot, aisku priklauso, koks vyro bus tipas. Darysit vyrui dabar? As irgi laukiu savo kir
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai