SupSup parašė:
Ar kas esat guleje su neisnesiotuku reanimacijos ir neisnesiotu naujagimiu skyriuje?
3sav.gulejom su dvynem. Bet jau senai tas buvo, pries 12 metu.
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSupSup parašė:
Ar kas esat guleje su neisnesiotuku reanimacijos ir neisnesiotu naujagimiu skyriuje?
3sav.gulejom su dvynem. Bet jau senai tas buvo, pries 12 metu.
Pupa01 parašė:
Labukas, merginos sakykit kokia tema numatoma kita savaite? Zadu pradeti lankyti bet norėčiau nuo pradžių o ne nuo vidurio... paskambinus ten kaip visada nieko nezi…
Ir man aktualu, irgi noriu nuo pradziu
Oyro parašė:
Ir man aktualu, irgi noriu nuo pradziu![]()
Ir man
gintigin parašė:
Taigi ten ratu tos temos sukasi, nėra nei pradžios nei pabaigos, i kokia ateisit tokia ir bus jums pirma
Gerai sakot
visai nepagalvojau
Laukianti dziaugsmo parašė:
Ir man![]()
Ir aš noriu
daug čia mūsų!
Labas visoms, gavau siuntima 40+4d gultis i gn stebejimui. Tai jau kad paleis namo tiketis naivu? Pagal viska kolkas viskas idealu ir vandenys,sirdeles veikla,kaklelis uzdaras ilgas(cia galetu ir vykt kazkas deja:)))Taciau pagal gyd po termino ramiau buti prieziuroje. Tai nejau tas galimas pernesioti 10d teks tunot ligonineje?
P.S. veiksmas Klaipedoje gal kas jau turit patirties,kaip matau kituose miestuose yra dienos stacionarai,o pas mus?
SimonaIN parašė:
Labas visoms, gavau siuntima 40+4d gultis i gn stebejimui. Tai jau kad paleis namo tiketis naivu? Pagal viska kolkas viskas idealu ir vandenys,sirdeles veikla,kakle…
Pas mus guldo...
SimonaIN parašė:
Labas visoms, gavau siuntima 40+4d gultis i gn stebejimui. Tai jau kad paleis namo tiketis naivu? Pagal viska kolkas viskas idealu ir vandenys,sirdeles veikla,kakle…
Nelauks 10 dienų. max 7 d. Paguldys ir stebės.
SimonaIN parašė:
Jei viskas gerai, galit rašyti prašymą ir dienos metu vykti namo. Iki 20val turit grįžti į ligoninę. Man su pirmagimiu pati gydytoja pasiūlė taip daryt.
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai