Dianuska21 parašė:
Idomu ar as gausiu dekretinius nes pradejau dirbti nuo2014m. birzelio 4. Gydytoja paskaiciavo kad i dekreta galiu iseiti 2015m birzelio 29
tai kaip tik bus metai laiko, tai jau gausit
Dianuska21 parašė:
Idomu ar as gausiu dekretinius nes pradejau dirbti nuo2014m. birzelio 4. Gydytoja paskaiciavo kad i dekreta galiu iseiti 2015m birzelio 29
tai kaip tik bus metai laiko, tai jau gausit
Linutt parašė:
tai kaip tik bus metai laiko, tai jau gausit![]()
O ima 12men laikotarpi per metus ar per 2,nes jei imtu per 2 tai butu labiau uztikrintas varintas man kad ramiau
Dianuska21 parašė:
O ima 12men laikotarpi per metus ar per 2,nes jei imtu per 2 tai butu labiau uztikrintas varintas man kad ramiau
per 2metus
Linutt parašė:
per 2metus![]()
Na tada staza turesiu aciu:)))
Jovita... parašė:
Sveiki..noriu paklausti esu motinystes atostogose iki 3metu kol vaikams sueis liepa bus trys metukai ir aisku as iseisiu is darbo,nes neturesiu kur deti vaiku...sto…
Taip, gautumete.
Iskilo klausimas. Iseinu i atostogas menesi, o i dekreta balandzio 23d., iki gimdymo kai busiu dekrete, kiek man turetu moketi? 100% alga, ar jau 70%? Beja, kiek apytiksliai gauciau pirmus ir antrus metus, jeigu dirbu nepertraukiamai virs 2 metu, atlyginimas ~ 350 e maziausiai. Ar butina eiti i motinystes atostogas 3 metams?
Ristute parašė:
Iskilo klausimas. Iseinu i atostogas menesi, o i dekreta balandzio 23d., iki gimdymo kai busiu dekrete, kiek man turetu moketi? 100% alga, ar jau 70%? Beja, kiek a…
100%
Jeigu pastoviai tiek gaudavot, tai 70% bus kazkur 245 e, antrais 40% - 140 e.
Nebutina ims VPA darbe 3 metus.
Jolanta-K@J mama parašė:
100%
Jeigu pastoviai tiek gaudavot, tai 70% bus kazkur 245 e, antrais 40% - 140 e.
O kai iseini i dekreta, moka 100% alga iki gimdymo, o dar plius gauni pinigelius, uz tai, jog isejai i dekreta? Nes kazkaip gauni didele suma, o ja reik dalint ant 3 men berots. Ar as kazka maisau? Beja, pries 2 men buvau ant biletenio beveik menesi (gruodzio 17-sausio 13) , nesumazes pajamos del to?
Ristute parašė:
O kai iseini i dekreta, moka 100% alga iki gimdymo, o dar plius gauni pinigelius, uz tai, jog isejai i dekreta? Nes kazkaip gauni didele suma, o ja reik dalint ant …
Ne, kai iseini i dekreta, moka 100% uz visa NGA laikotarpi, t.y 70 dienu iki gimdymo ir 56 dienos po jo, visa suma uz visa laikotarpi gauni iskart ( 4 algos ), paskui kas menesi jau gaudineji, kai eini i VPA ( vaikui jau buna kazkur 2 menesiai). Kazkiek sumazes, bet tikrai ne daug.
Jolanta-K@J mama parašė:
Ne, kai iseini i dekreta, moka 100% uz visa NGA laikotarpi, t.y 70 dienu iki gimdymo ir 56 dienos po jo, visa suma uz visa laikotarpi gauni iskart ( 4 algos ), pask…
Vistiek man neaisku. Kai iseisiu i dekreta gausiu tuos pinigelius uz 4 menesius, AR alga ir dar is valstybes 4 men i prieki pinigai?
kazkaip per gerai skamba, kad butu realybe. Logiskai mąstant, darbdavys man jau nebemokės, nes realiai pas jį jau nedirbsiu, taigi lieka tik valstybė...
žodžiu nuo balandžio gausiu didžiulę suma ir reikia jo kažkaip neištaškyt.
o tai kada gausiu vaikučio kraiteliui? Kai gims? Realiai pas mane jau viskas supirkta, tik smulkmenų dar vis tiek likę
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai