justinaP1990 parašė:
Visokiu ten ju. Ir neaisku atsils neatsils, kokios kokybes bus po atsilimo ir pan. 🙈 O is pirmo kart ivf pavyko?
Taip,abu ivf pavyko
justinaP1990 parašė:
Visokiu ten ju. Ir neaisku atsils neatsils, kokios kokybes bus po atsilimo ir pan. 🙈 O is pirmo kart ivf pavyko?
Taip,abu ivf pavyko
tygra parašė:
Išnešiojau vieną, nuo 30 sav. pastebėjo prasiverusi kaklelį, plaučiukus brandino.. gulimas režimas buvo ir išgulėjau iki 38 sav.. , antro nėštumo metu 22 sav. netek…
Gulejau,bet i parde,tyrimus vaziavau. Siulas,isplese kaklelio apatine lupa,niekas nesustabde persileidimo. Kunas,lb protingas ir turi didele jega ir medicina bejege,tokiuose atvejuose. Visi vaikuciai hime gyvi ir sveiki,bet deja... buvo per mazi gyventi... 😢
SunMoon parašė:
Gulejau,bet i parde,tyrimus vaziavau. Siulas,isplese kaklelio apatine lupa,niekas nesustabde persileidimo. Kunas,lb protingas ir turi didele jega ir medicina bejeg…
Labai gaila, kad ta gamta neduoda vaikučių tom kurios jų labai nori... 😢 Ir gaila, kad reikia praeiti kryžiaus kelius, kad glausti vaikelį prie krūtinės... Dėl LP apsiuvimo taretes su Abraiciu ar Svedu?
tygra parašė:
Labai gaila, kad ta gamta neduoda vaikučių tom kurios jų labai nori... 😢 Ir gaila, kad reikia praeiti kryžiaus kelius, kad glausti vaikelį prie krūtinės... Dėl LP …
Su doc. E. Svedu
SunMoon parašė:
Taip,abu ivf pavyko
Kur daretes?
SunMoon parašė:
Gulejau,bet i parde,tyrimus vaziavau. Siulas,isplese kaklelio apatine lupa,niekas nesustabde persileidimo. Kunas,lb protingas ir turi didele jega ir medicina bejeg…
SunMoon parašė:
Ir 38 savaiciu neisgyveno?
tygra parašė:
Taip... Ta netektis liks amžiams... Dabar kaip niekad noriu tikėti, kad yra gyvenimas ir po mirties ir aš dar sutiksiu ir apkabinsiu sūnelį kai ateis mano laikas...…
tygra parašė:
Jūs teisi, galbūt tik ieškau atsakymų į neatsakomus klausimus.. Tiesiog po tokių įvykių baimių daug... Dvejonės, sustot ar bandyt susilaukti vaikelio.. Negaliu ži…
Negaliu ir as, negaliu i drauges ziuret kurios laukias, ar katik pasigimdziusios..per daug drasko sirdi, o del dvejoniu visad bus dabar ir labai dideliu baimiu bet galvoju reik bandyt nes per daug greit laikas eina, o meteliai kapsi
justinaP1990 parašė:
Negaliu ir as, negaliu i drauges ziuret kurios laukias, ar katik pasigimdziusios..per daug drasko sirdi, o del dvejoniu visad bus dabar ir labai dideliu baimiu bet …
Ech.. Kaip sunku, bijau nelaimės vėl...
Man irgi kapsi tie meteliai.. Jau 34..😐 Gal jau per sena tiesiog...
justinaP1990 parašė:
Ir 38 savaiciu neisgyveno?
Jai jus apie mano komentarą tai 38 sav pagimdžiau dukra, pilnai išnešiota. , o vat sunelio 22 sav. netekau.. 😢 Kaimynei pvz. 24 sav nėštumo pastebėjo kaklą prasiverusi, liepė griežtai lovos režimo laikytis, tai iki 40 sav. išgulejo sveiką mergytę.. Tai vat, nežinau, čia kam kaip pasiseka, jai laiku pastebimas procesas tai būna viskas gerai baigiasi..
tygra parašė:
Ech.. Kaip sunku, bijau nelaimės vėl...
Man irgi kapsi tie meteliai.. Jau 34..😐 Gal jau per sena tiesiog...
Na dar laiko tikrai yra, bet laukt nezinau ar verta
man 31
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai