Madlen parašė:
Pilvuko kaip nebūta :). Sukūdau žiauriai, kaip draugė sako - "kaip dviratis"...
o kad mums visoms taip
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
Madlen parašė:
Pilvuko kaip nebūta :). Sukūdau žiauriai, kaip draugė sako - "kaip dviratis"...
o kad mums visoms taip
@gnetuk parašė:
idomu ar man be sporto,tik maista ziurint(ta darau ir dabar) per pora men numesiukolkas +5,7kg turiu
![]()
dar ir nuo organizmo priklauso..bet kas priauga apie 15 kg kiek su pazystamom mamytem teko bendraut, greit ju netenka
rugstyne parašė:
sakot tie korsetukai padeda?
As irgi pries nestuma 57 sveriau, kol kas 1.5kg i pliusa, bet dar tik 19 savaiciu …
man korsetukai lb padejo, praejus sav po gimdymo, nesiojau be sustojimo dvi sav, diena ir nakti, turejau du, tai kaitaliojau pamainom. jie pas mane buvo tokie kaip elastinis bintas. man lb padejo.
Apchy parašė:
dar ir nuo organizmo priklauso..bet kas priauga apie 15 kg kiek su pazystamom mamytem teko bendraut, greit ju netenka![]()
buvau priaugus 14kg,bet be pastangu stebuklas neivyko kazkodel
rugstyne parašė:
sakot tie korsetukai padeda?
As irgi pries nestuma 57 sveriau, kol kas 1.5kg i pliusa, bet dar tik 19 savaiciu …
As stojau ir su 57kg dbr. Turiu 73 priaugau 16 kg. Stora neatrodau, idomu kaip kris kg, nes svoris gana tolygiai pasiskirste ant kuno, rytoj jau terminas ziuresiu kaip ce eisis
o pradzioj as visai nepriauginejau svoris man pradejo kilt kazkur nuo 6 men. Po 3,4 kg paskui, strijos nei vienos. Judu pakankamai daug net kaip nenesciai moteriai.Manau del svorio itakos nemazai turi tie orai karsti, nes geri vandens paskui tinsti,inkstai nespeja dirbti.
Kaj pastojau sveriau 79 kg per nestuma iki 4 menesio buvo nukrite iki 74,6 kg.taj net pergyvenau ,nes kojos kaip pagaliukai atrode visi klause kokia dieta laikausi ,bet man ne dieta buvo ,o nestumas del kurio pykino visi kvapai mane ir maistas man buvo kaip kancia namie virtuvej buti ar eiti i parduotuve zinoma viskas su laiku pagerejo db 32 savaite man einu link 8 men ir sveriu jau 84.6 valgau viska kaip ir pries nestuma esu patenkinta del sios savijautos nors jau jegos sunkeja ir pilvas kaip balionukas darosi ,bet bambos dar nematyt isokusios labai laukiu savo mazylio ir noriu greiciau ji siubuoti tikiuosi svoris ir po nestumo susitvarkys ir nereiks dideliu dietu laikytis zinoma svarbiausia vaikas ir jo sveikata ,o veliau grozis ir isvaizda .
buvau priaugusi 8 tik kg per niestuma pries sveriau 72 ugis 180 ,po gimdymo per sav sunykau iki 66kg tai dabar beliko tik stangrint viska nes vistiek oda nebtokia tvirta ;) nieko nera grazaus be pastangu po tokio gyvenimo periodo :)sportas turi but kasdienis jei nori nebesuglept o ne laikinas menesiui nes poto greit viskas sugrysta atgal turiu drauge pavizdy
tad non stop :)))
fantasteee parašė:
As buvau priaugus 14 nukrito 8 taip ir stovi vietoje, bet aš labai nepergyvenu sakiau kaip grysiu i darbą ir nukris tie kg o dabar leidžiu savo laiką su mažąją ir d…
Sėkmės maitinant! Ilgas maitinimas taipogi sėkmingai tirpdo kg, nes daliniesi maistu su vaikiuku ;).
Klausykit, va snd pirma mano 20sav diena ir TD kalendorius raso, kad nuo dabar vidutiniskai moteris nescia turetu priaugti 1kg per menesi. Jei pries nestuma buvai lb liekna - daugiau, jei stambi - maziau. Kaip jums buvo? Kada svoris pradejo zenkliai dideti? Nes as kazkaip isivaiozdavau, kad nuo 6men turetu svoris zenkliai dideti
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai