Hanasa parašė:
skaiciau, kad tik pirmus 3 men laikosi pakilus, man taip baisu, kad kol skana sulauksiu bus kas blogo nutike, nes darbe daug streso, tenka biskuti pasitampyti, tepa…
O ka daktare sako ?
Nėštumo svorio skaičiuoklė paskaičiuoja optimalų svorį nėštumo metu ir svorio augimo tempą. Optimalus svorio augimas nėštumo metu mažina nėštumo komplikacijų riziką ir padeda lengviau grįžti prie iki nėštymo buvusio svorio.
Daugiau...
Hanasa parašė:
skaiciau, kad tik pirmus 3 men laikosi pakilus, man taip baisu, kad kol skana sulauksiu bus kas blogo nutike, nes darbe daug streso, tenka biskuti pasitampyti, tepa…
O ka daktare sako ?
Elvyra 1 parašė:
O ka daktare sako ?
Apie bloga geriau negalvoti , as darbe irgi daug kilnojau , stresavau , o paskui kai artedavo dekretiniu diena i viska spjoviau ir galvojau tik apie mazyli ,
NestukeSandra parašė:
Kiek jus priaugote? Jau ziuriu link galo jusu nestumas eina?![]()
![]()
Tik 2 kg
As per nestuma priaugau 13 kg. dabar praejus tik dviem savaitem po gimdymo numeciau 15 kg.
Labai dziugu kad vel grizau i savo forma taip greit nors ir nesitikejau, maniau bus kaip bus
ir pilvukas susitrauke, daug maz toks pat kaip iki pastojimo. Manau didele itaka daro ir maitinimas MP.
Merginos, ar jus grieztai laikotes nestukes svorio skaiciuokleje nurodyto min max svorio? Man 8 savaiteje max galima sverti 56,9, o sveriu jau 57, 3 kg
Bet anieko negaliu padaryti, nes noriu nesveiko maisto... Realiai valgau mazai, bet nesveika maista: picas, hotdogus, desreles. Mano vienintelis sveikas maistas tai obuoliai
Negaliu net paziureti i sveika maista i zuvi, i mesa, net dabar jau pykina apie tai rasant
KristinaAl parašė:
Merginos, ar jus grieztai laikotes nestukes svorio skaiciuokleje nurodyto min max svorio? Man 8 savaiteje max galima sverti 56,9, o sveriu jau 57, 3 kgBet anie…
Sveikos, pas mane ta pati situacija
bet nusispjoviau i viska, nes ir taip pykino, bloga, kad jau valgiau tik tai kas skaniai beatrode, ka cia dar begalvosi, sveika-nesveika
dabar po truputi reikalai gereja, tai stengiosi gryzti prie sveikesnio maisto
Elvyra 1 parašė:
As jau isviso priaugau 17 kg![]()
sveika
pasisakysiu ir as, su pirmu priaugau 25 kg visi reke kad per daug
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai