Milora1111 parašė:
Labas. Nedrąsiai jungiuosi į jūsų gretas. Kraujo tyrimai parodė nėštumą❤️🙏
Ramiai laukit susitikimo, man pamaude ir net siandien nusiciaudejus taip nudure sonus, kad susiriesti norisi
o pykinimo nebuvo nei viena diena
Milora1111 parašė:
Ramiai laukit susitikimo, man pamaude ir net siandien nusiciaudejus taip nudure sonus, kad susiriesti norisi
o pykinimo nebuvo nei viena diena
Lauki parašė:
Ramiai laukit susitikimo, man pamaude ir net siandien nusiciaudejus taip nudure sonus, kad susiriesti norisio pykinimo nebuvo nei viena diena
![]()
Va būtent man irgi baisu nusiciaudet nes taip su skauda 🙈
Viltieslasas parašė:
mano vienintelis simptomas buvo pilvo maudimas ivairiaus intensyvumo iki 7 savaites kazkurkasdiena atrode kad pramus mm. nei krutine, nei pykinimas iki siolei d…
Man krūtinę naktimis skauda neina normaliai atsigulti 🙈
Pykinimą pajutus buvau pora kart pirmom dienom, o dabar tik pilvuką paskauda 😉
Milora1111 parašė:
Man krūtinę naktimis skauda neina normaliai atsigulti 🙈
Pykinimą pajutus buvau pora kart pirmom dienom, o dabar tik pilvuką paskauda 😉
visos mes skirtingos, cia vadovautis vadoveliniais simptomais niekada negalima, taip kad megaukis nestumu kol nera jokiu linksmuju simptomu.
as laukiau laukiau, ir manau nebesulauksiu
Milora1111 parašė:
Paskaudedavo tikrai, bet net būdavo neramu kai nebejausdavau pamaudenimu 😅 bet normalu tokie skausmeliai, nes visgi gimda vistiek po biski plečiasi 😊 o pykinimu aš isvis nejauciau, o krūtine gal pirmom savaitėm irgi naktimis jautėsi kaip ir jums 😊
Ragdoll parašė:
Paskaudedavo tikrai, bet net būdavo neramu kai nebejausdavau pamaudenimu 😅 bet normalu tokie skausmeliai, nes visgi gimda vistiek po biski plečiasi 😊 o pykinimu aš …
Na aišku viskas taip naują, skauda galvoji ar ne per daug, neskauda vėl galvojam kodėl taip gerai jaučiamės 😂
Na mes moterys 🙈
Milora1111 parašė:
Man skaudėdavo iki 12sav toks kaip mm skausmas 🙂 O ir dabar visokiausių skausmų,sudūrimų pilna tai, nesijaudinkite 😇
Braškė.. parašė:
Man skaudėdavo iki 12sav toks kaip mm skausmas 🙂 O ir dabar visokiausių skausmų,sudūrimų pilna tai, nesijaudinkite 😇
Oki, nes man mėnesinės būdavo labai skausmingos. Gal todėl ir dabar toks stipresnis skausmas užeina ❤️
J.U.R.GAA parašė:
Sveikos, gavau šlapimo tyrimo atsakymus ir susinervinau, urobilinogenas padidėjęs 4kartus, ar buvo pas kurią?
pavyko ką išsiaiškinti dėl urobilinogeno? ar tai pavojinga?
Milora1111 parašė:
Jus nepamirškit kad jūsų organizmas kątik po stimulaicijos ir punkcijos. Juk su neštumu visa tai niekur nedingo, ir skausmai būtent nuo visų tų procedūrų gali lydėti ir 2 mėnesius
o bet ir su tuo nesusiję - skaudėti gali panašiai stipriai kaip per mm pradžioje. tai yra visiškai normalu.
Na o pykint dar pradės
Mažuma kurias apeina, šis malonumas
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai