Laputė1 parašė:
pavyko ką išsiaiškinti dėl urobilinogeno? ar tai pavojinga?
Velykos, taip ir sėdžiu nežinioje 😳
Laputė1 parašė:
pavyko ką išsiaiškinti dėl urobilinogeno? ar tai pavojinga?
J.U.R.GAA parašė:
nu kosmosas
Tikiuos nieko rimto neras tau
Sveikos merginos!Labai nerimauju, nes pasigavau covid😞 Eina tik šešta savaitė...Esu pasiskiepijus dviem vakcinom( rudenį), ir greičiausiai antikūnių jau nerasta😩Savijauta kaip ir nieko, temperatūra 37 kolkas, pakosčiu.
Šeimos gydytoja pasakė, jog negerai, nieks nežino kaip atsilieps, ar atsilieps nėštumui...
Gal kuriai taip buvo ir viskas buvo gerai? 🙂🙏
Nes dabar atrodo, kad ir nėštumo simptomai mažiau jaučiasi( nebėra tokia jautri krūtinė)
Pirmas vizitas pas gydytoją tik ketvirtadienį, bet ir jį greičiausiai teks nukelti...
J.U.R.GAA parašė:
Velykos, taip ir sėdžiu nežinioje 😳</blockquote
Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Mano Vėlykos irgi nerimastingos🙈
lucka parašė:
Sveikos merginos!Labai nerimauju, nes pasigavau covid😞 Eina tik šešta savaitė...Esu pasiskiepijus dviem vakcinom( rudenį), ir greičiausiai antikūnių jau nerasta😩Sav…
Pati nesirgau, bet tikrai tos neštukės kurios sirgo sakė, kad viskas tvarkoje, svarbiausia neleisti užkilti temperatūrai aukštai ir tada jau 12sav genetiniai tyrimai būna rekomenduojami PRISCA. Dėl krutinės ji gali keistis neštumo metu, vieną dieną skaudėt, o kitą diena nebe tai, tas nerodiklis, kad kažkas negerai su neštumu. Stenkitės mažiau nervuotis, nes tai kenkia, dabar vis vien nieko nepakeisit, nusipirkite gripolis mamos, pagerkite ir sveikite, pamatysit viskas bus gerai 💞😇
Braškė.. parašė:
Pati nesirgau, bet tikrai tos neštukės kurios sirgo sakė, kad viskas tvarkoje, svarbiausia neleisti užkilti temperatūrai aukštai ir tada jau 12sav genetiniai tyrima…
Ačiū❤️🙏
lucka parašė:
Sveikos merginos!Labai nerimauju, nes pasigavau covid😞 Eina tik šešta savaitė...Esu pasiskiepijus dviem vakcinom( rudenį), ir greičiausiai antikūnių jau nerasta😩Sav…
aš sirgau 13-14 savaičių, kolkas jokių pasėklmių nemato gydytoja, bet duomenų tikrai labai nedaug apie tai kaip atsilieps. Pas mus rugpjūtinukų gal puse emrginų persirgo skirtingu metu covidu, kolkas tfu tfu niekam nieko. svarbu kad temperatūra neužkiltų daugiau 38, nes tai pavojinga. kai jūsų toks mažas neštumas manau ir 37,7 jau galima paracetamolio gerti.
Bet iš esmęs pavojingiausia yra temperatūra, ne pats vyrusas
lucka parašė:
Geguzinuku ir birzelinuku grupėse, tikrai ne viena sirgo covid nėštumo pradžioje ir kolkas visoms viskas gerai su nėštumais 🙂 nors viena rašė, kad vaikiuko vystymasis šiek tiek sulėtėjo (ir tai neaišku ar tai siejama su covid), bet kokiu atveju tai greičiausiai tiesiog reikš kad gims mažesnio svorio vaikiukas 🙂
Laputė1 parašė:
aš sirgau 13-14 savaičių, kolkas jokių pasėklmių nemato gydytoja, bet duomenų tikrai labai nedaug apie tai kaip atsilieps. Pas mus rugpjūtinukų gal puse emrginų per…
O kas, jums sake, jog temperatura kenkia? Ji nekenkia, ir net negalima, jos musti, be - 38,5°. Turi, imunine sistema, kovoti su virusu/infekcija, nes jie -kenkia. Sirgau, bet ne covid, ir tokie buvo gydyt nurodymai.
lucka parašė:
Mano kolege, 28sav atsidure infekcinej su covid, reikejo deguonies, leido skystinancius, antibus, kosulys iki vemimo. Gime, sveikas, drutas berniukas. P.S ji be skiepu, irgi gazdino, kad pati liga ty virusas, neaisku kokius padarinius paliks
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai