minimac parašė:
Manau, kad viskas labai individualu.
As pagimdziau 35+4 😬 pries 2 dienas nakti begeriant vandeni virtuveje nubego vande…
Dvi dienas leido būti be vandenų?
Gal ne visi buvo nubėgę?
minimac parašė:
Manau, kad viskas labai individualu.
As pagimdziau 35+4 😬 pries 2 dienas nakti begeriant vandeni virtuveje nubego vande…
Dvi dienas leido būti be vandenų?
Gal ne visi buvo nubėgę?
Ragdoll parašė:
Dvi dienas leido būti be vandenų?![]()
Gal ne visi buvo nubėgę?
Liko tik soniniuose kisenese. Sake, kad leistu iki savaites taip buti, po to skatintu.
minimac parašė:
Liko tik soniniuose kisenese. Sake, kad leistu iki savaites taip buti, po to skatintu.
kaip įdomu, matyt, kaip ant ko pataikysi. Man nubėgus vandenims Santarose pasakė, kad norėtų skatinti (nes veikla neprasidėjo), nors vandenų tikrai buvo dar.
Ragdoll parašė:
40+5 prasidėjo savaime, iki to taip pat jokių požymių, jokių paruošiamuju saremiu 🤷♀️
O kur gimdėt ir ar vykot termino dieną į priėmimą ?
Austeja_ parašė:
kaip įdomu, matyt, kaip ant ko pataikysi. Man nubėgus vandenims Santarose pasakė, kad norėtų skatinti (nes veikla neprasidėjo), nors vandenų tikrai buvo dar.
Irgi svarste, ar vezti i patalogini ar i gimdykla. Bet Marina pasake, kad turetu buti viskas gerai ir guldom kolkas i patalogini.
Merginos, tos kurios vartojo progesteroną iki x savaičių (mano atveju gavosi iki 11+5), ar nutraukus tikrinotės Prg? Gydytojas man darė echo 11+2, tai sakė kad viskas ok, pabaigti tiek ampulių kiek liko ir nebevartoti. Naudojau po vieną x2 dienoje Progesterone Besins. Šiandien pirma diena kaip nebenaudoju ir truputį neramu, nors kaip ir nėra indikacijų, kad kažkas negerai. Ar jau tokiame termine placenta pilnai veikia ir nebesijaudinti dėl Prg?
Lėja00 parašė:
Merginos, tos kurios vartojo progesteroną iki x savaičių (mano atveju gavosi iki 11+5), ar nutraukus tikrinotės Prg? Gydytojas man darė echo 11+2, tai sakė kad visk…
Man sakė nebereikia stebėti, nes prg būna netikslus, kraujyje matoma mažesnė koncentracija, nei yra gimdoje.
Pukis_ parašė:
Man sakė nebereikia stebėti, nes prg būna netikslus, kraujyje matoma mažesnė koncentracija, nei yra gimdoje.
o gal žinote nuo kada jau nereikia stebėti ir organizmas pats gamina?
Guru parašė:
Kiek naudojat į diena ?
visada naudojau po 1 tab., 3 k., dienoje.
dabar savaitę 1 tab., 2 k. d.
ir kita savaitę 1 tab., 1k.d
Šiaip kaip man buvo besivystantis ir vaistus vartojau iki 8 savaitės, daktare liepė nutraukti vaistus kad įvyktų savaiminis persileidimas...
man atrodo Jūs privalote juos dar vartoti
Lėja00 parašė:
Merginos, tos kurios vartojo progesteroną iki x savaičių (mano atveju gavosi iki 11+5), ar nutraukus tikrinotės Prg? Gydytojas man darė echo 11+2, tai sakė kad visk…
Jei naudojote tik tiek ir prg buvo geras, tai tikrai nesijaudinciau. Nepamirskite, kad jusu organizmas irgi gamina prg. Nesitirciau ir dziaugciausi, kad pasibaige ovules 🤭
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai