Laura1981 parašė:
Norėjau paklausti,o jums ovulės visos susigeria,man net iškrito šiandien beveik visa tualete,būna dienos kai jas sugeria,būna dienos kai ne ir pastebėjau kas antrą …
Man ir dažnai iškrenta, ir pergyvenu ar nėra blogai
Laura1981 parašė:
Norėjau paklausti,o jums ovulės visos susigeria,man net iškrito šiandien beveik visa tualete,būna dienos kai jas sugeria,būna dienos kai ne ir pastebėjau kas antrą …
Man ir dažnai iškrenta, ir pergyvenu ar nėra blogai
Inga R. parašė:
Zinok ir man buna, tai viskas susigeria, tai iskrenta ir nzn nuo ko priklauso. 😊
O istumiat giliai?
Dėl ovuliu iškritimo, tai taip neturėtų būti, nes iškrenta tik tos, kurios įdėtos blogai. O ištirpusių likučių išbėgimas yra normalus. Todėl nenoriu daryt reklamos, bet man padėjo vienas dalykas, tobulai tinkantis ovulių įdėjimui. Tai aplikatorius. Dėl jo pirkau visą rinkinį, bet tikrai nesigailiu, nes kai reikėjo dėtis ovules dažnai, vienu momentu net 4kart, tai kad ir kur bebučiau buvo viskas lb paprasta ir man atrodė žymiai higieniškiau. Pirkau tokį rinkinį:

rutuska parašė:
Dėl ovuliu iškritimo, tai taip neturėtų būti, nes iškrenta tik tos, kurios įdėtos blogai. O ištirpusių likučių išbėgimas yra normalus. Todėl nenoriu daryt reklamos,…
Man neleido dėti nei su pirštine,nei su niekuom,tik su pirštais sakė,ir rankų su antiseptikais neplauti tik su paprastu muilu,kiek seku save jos stipriai isigeria pas manęs kas antrą dieną,kažkaip keista.Nu man iškrito tiesą pasakius ne kai sisiavau 🙈reikės pasiklausti ar galima su tokiu dėtis,ačiū jums 🥰
rutuska parašė:
Dėl ovuliu iškritimo, tai taip neturėtų būti, nes iškrenta tik tos, kurios įdėtos blogai. O ištirpusių likučių išbėgimas yra normalus. Todėl nenoriu daryt reklamos,…
Tikrai geras, ir higieniskas pagalbininkas. Man, tie pirstu "kaisiojimai" - 3,4k nlb saugumo priduoda.
rutuska parašė:
Prisiminiau ir aš turiu tokį specialų ovulėms dėti
Sveikos, man dabar 9 savaites ir taip keistai jau pora dienų nuėme tą didelį krutu skausmą ir tinimą, truputėlį paskauda prie gaktos ten, bet visa laiką taip tempė, o šiandien tik nedidelis pykinimas likes iš simptomų, nuovargis, aišku, o krūtine jau ne... Ar čia normalu?
AgotaNelabaiBagota parašė:
Sveikos, man dabar 9 savaites ir taip keistai jau pora dienų nuėme tą didelį krutu skausmą ir tinimą, truputėlį paskauda prie gaktos ten, bet visa laiką taip tempė,…
Manau, kad normalu. Tie simptomai vieni baigiasi kiti prasideda. 😊 per abu nestumus jaučiausi skirtingai.
AgotaNelabaiBagota parašė:
Sveikos, man dabar 9 savaites ir taip keistai jau pora dienų nuėme tą didelį krutu skausmą ir tinimą, truputėlį paskauda prie gaktos ten, bet visa laiką taip tempė,…
Normalu ar ne- jums TD,tikrai neatsakys. Nueikit UG ir bus, bent kelias dienas ramu.
SunMoon parašė:
Normalu ar ne- jums TD,tikrai neatsakys. Nueikit UG ir bus, bent kelias dienas ramu.
Man 16diena ultragarsas, palauksiu dar, jei nebus jokių kitokių pašaliniu simptomų. Pasižiūrėjus į kitų moterų patirtis, kažkaip ramiau būna, tai ir norėjau išgirsti ar kitoms taip buvo
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai