Svara parašė:
Aš ir jaučiuosi kaip išsipūtus, kažin kodėl taip
Nuo vaistu, apie 5 diena apmazejo. Poto krutine isvis atleido. Dabar ji tokia stangresne. Ir aisku nuo to nes laukiuosi. Pilvukas nuo duju issiputes.
Svara parašė:
Aš ir jaučiuosi kaip išsipūtus, kažin kodėl taip
Nuo vaistu, apie 5 diena apmazejo. Poto krutine isvis atleido. Dabar ji tokia stangresne. Ir aisku nuo to nes laukiuosi. Pilvukas nuo duju issiputes.
Nuo vaistukų jūs išsipūtusi,praeis už kelių dienų,paskui pradės pilvuką mausti,gali ir nieko nesijausti,man tai iš ketvirtos į penktą vakare pradėjo pilvą traukti stipriai,šonus,paskui praėjo ir po biški tempė ir dabar taip yra,tempia daugiau,mažiau.Iškart supratau,kad įsitvirtino jis.
mildaTr parašė:
Pirmiausiai - tai laikau kumščius, kad viskas pavyktų ;)
Kadangi man darė po fet, buvau pilnai atsigavus po narkozių visų, tai iš tikro jau…
Ačiū 🌸
Laukiu su nekantrumu kol prabėgs tos dvi savaites laikas bėga lėtai kai lauki.
Jaučiu organizme pasikeitimus, kad kazkas vyksta su manimi 😊
JolantaJO parašė:
Ačiū 🌸
Laukiu su nekantrumu kol prabėgs tos dvi savaites laikas bėga lėtai kai lauki.
Sėkmės jums didžiausios😍🙏🙏🙏
Inga R. parašė:
Kadangi vartojau prg ir ostogena tai visa issiputus buvau. 4d atrodo visi simtomai dingo, jau tada minciu buvo kas viskas nepavyko... 5d. testas parode ||
Žvakutes ir man prirašė. Dėjau kelias dienas prieš ir po iki testo dienos. Ir pilvą pučia ir maudžia kaip prieš mėnesines jaučiuosi kaip balionėlis.
JolantaJO parašė:
Žvakutes ir man prirašė. Dėjau kelias dienas prieš ir po iki testo dienos. Ir pilvą pučia ir maudžia kaip prieš mėnesines jaučiuosi kaip balionėlis.
Kaip man sakė daktarė - pirmus mėn jaustis kaip per PMS visiškai normalu
Laura1981 parašė:
Norėjau paklausti,o jums ovulės visos susigeria,man net iškrito šiandien beveik visa tualete,būna dienos kai jas sugeria,būna dienos kai ne ir pastebėjau kas antrą …
Man su ovulėm dažnai būna taip pat 😅 iš pradžių nervavausi, o paskui merginos paaiškino, kad viskas čia gerai. Būtų blogai nebent jei iškristų visa, visiškai nepradėjusi tirpti ir panašiai ☺️
Laura1981 parašė:
Norėjau paklausti,o jums ovulės visos susigeria,man net iškrito šiandien beveik visa tualete,būna dienos kai jas sugeria,būna dienos kai ne ir pastebėjau kas antrą …
Zinok ir man buna, tai viskas susigeria, tai iskrenta ir nzn nuo ko priklauso. 😊
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai