Juzte parašė:
Puikios naujienos, aukit ir didekit![]()
Pritariu dėl colos! Ir dar padėjo minerainis kažkodėl stikliniam butelyje Pjere ar kažkas tokio. Bet stikliniam
Juzte parašė:
Puikios naujienos, aukit ir didekit![]()
Pritariu dėl colos! Ir dar padėjo minerainis kažkodėl stikliniam butelyje Pjere ar kažkas tokio. Bet stikliniam
Nesakysiu321 parašė:
Manau, kad kiekvienos situacija individuali, bet mane stipriai sutvarkė gera endokrinologė, nes kas kitiems buvo normalu, jai kliuvo: prolaktinas, insulinas, TTH bu…
Nesakysiu321 parašė:
Manau, kad kiekvienos situacija individuali, bet mane stipriai sutvarkė gera endokrinologė, nes kas kitiems buvo normalu, jai kliuvo: prolaktinas, insulinas, TTH bu…
O galiu paklausti pas ka buvote jai nepaslaptis? Pas mane prolaktinas ir buvo net iki 800 padidejas su pirmu ivf ir tada labaratorijoje apsivaisino geriausiso visu kokybes ir nustojo ten vistytis.... Gal ir del to ir kai antra kart kai pradejau buvo 1200 tada jau nepradejo stimuliacijos liepe pasigydyti ieskojo prolaktinomos nerado.... Tada geriau vaistus pagide. Bet pvz db fet jai kele as pati tikrinausi buvo vel uzkiles 800 tai buvo like kelios tabletes isgeriau dvi savaites numuse iki normos bet nepastojau nes prasta kokybe buvo....
Juzte parašė:
As irgi prisidedu prie FH Pro rekomendavimo, taip pat Ubiquinol būtinai pavartokit bent jau keletą mėnesių
Dekui
Ocean Ni parašė:
Dėkui už patarimus :). Gal pirma pabandysiu 4000 TV, gal užteks bent palaikymui...
Man tai neleido didelių vit D dozių gert. 🤔 Būtent nėštumo metu.
Ocean Ni parašė:
☺️♥️
As visa nestuma geriau 4000 man puikiai savinosi. Nors pries nestuma buvo zemiau normos ir vit D3 ir gelezis
Astuliuks123 parašė:
O galiu paklausti pas ka buvote jai nepaslaptis? Pas mane prolaktinas ir buvo net iki 800 padidejas su pirmu ivf ir tada labaratorijoje apsivaisino geriausiso visu …
Lankiausi Hormodernus klinikoje pas Miglę Francaitę-Daugėlienę. Nuostabi gydytoja.
Syria parašė:
Gira padeda taip pat jei skrandis sustoja![]()
O galima girą gerti? 😮 Kažkur šitame forume skaičiau, kad negalima. Būtų labai džiugi naujiena jei vis tik galima.
Juoda letenėlė parašė:
O galima girą gerti? 😮 Kažkur šitame forume skaičiau, kad negalima. Būtų labai džiugi naujiena jei vis tik galima.![]()
as manau viska galima tik su saiku
nereikia isibaiminti jog kazko negalima
o as va merginos jau kaip pasigavau bacila tai pasigavau...per velykas, buvo prastai bet kazkaip be vaistu, o dabar jau daejom iki antibiotiku...ir graziausiai dar tai kad israse gydytoja vakar vienus, tai sustabdytas ju tiekimas ir nera ju pirkti,...siandien israse kitus, tuojaus vaziuosiu ziuretis, bet sake irgi gali buti sunku ju gauti...tai kas cia vyksta? ar cia yra normalu?
kosulio tokio gyvenime neturejus, galva plyste plysta, ausys nosis uzgultos..bijau kad iki pjauciu nedaeitu...nes dabar atrodo kad iskosesiu viska kas viduje..jau nekalbu apie pilva nuo to kosejimo kaip suskausta...
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai