allure parašė:
Sveikutės,
Ar tai galėtų būti neryškus vaiduoklis, ar tik dažų subėgimas?🤔
O ne per siaura ta antra juostelė
allure parašė:
Sveikutės,
O ne per siaura ta antra juostelė
allure parašė:
Sveikutės,
Koks čia testas?
allure parašė:
One step 🙂
Geriau pakartočiau kitos firmos testą
allure parašė:
Sveikutės,
Sveikute kaskas lb silpnai vaiduokliauja pakartok testa bet gal geriau ryte jai neveluoja mmm
Mergaitee parašė:
Sveikute kaskas lb silpnai vaiduokliauja pakartok testa bet gal geriau ryte jai neveluoja mmm
Bandysiu ryt ryte su clear choice. Neplanavau šiandien vakare daryt, bet tvarkiaus namus ir staiga supykino. Aišku neiškenčiau ir pasidariau. 😄 Iki mm 5d. 🙂
allure parašė:
Bandysiu ryt ryte su clear choice. Neplanavau šiandien vakare daryt, bet tvarkiaus namus ir staiga supykino. Aišku neiškenčiau ir pasidariau. 😄 Iki mm 5d. 🙂…
Clear choise man išryškėjo
allure parašė:
Bandysiu ryt ryte su clear choice. Neplanavau šiandien vakare daryt, bet tvarkiaus namus ir staiga supykino. Aišku neiškenčiau ir pasidariau. 😄 Iki mm 5d. 🙂…
Ooo tai dar nemazai laiko liko ;)
Nepamirškim kiekviena skirtingos, vienoms 5 dienos prieš parodo nt gera ryškų vaiduoklį, kitoms 5 dienas vėluojant parodo nt vaiduoklį ryškų. Visos individualios esame. Man dar nevaiduokliaujant nt jau jutau nėštumo požymius. Sako būną požymiai ankščiau atsiranda nei nt teigiamas
tai vat laukiam vaiduoklių
inusiukas parašė:
Dar biški anksti.man asmeniškai vaiduoklį išmetė kelios dienos prieš mmm. Arba tą pačią dieną kaip tūrėjo būti mmm nes jaučiau kada ov būvo, tai ne pagal kalen…
Ačiū, kol kas tos kantrybės tikrai ne fontanai.
Evighet parašė:
O ovuliacija kada buvo? Ar nesekat?
Kol kas dar neseku, planuoju išmėgint ovuliacijos testus, jei pusmetį nepastosiu be jokių skaičiavimų.
Jei tikėt internetinėm skaičiuoklėm, dabar plius minus 9DPO.
23 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai