Ciri parašė:
Be vaiduoklio pries tai is kart tokio ryškumo teigiamas?
Taip žinok jokių vaiduoklių nebuvo, man su pirma mergyte nėštuma parodė 12 savaičių o su antra mergyte 6 savaičių visiems skirtingai
Ciri parašė:
Be vaiduoklio pries tai is kart tokio ryškumo teigiamas?
Taip žinok jokių vaiduoklių nebuvo, man su pirma mergyte nėštuma parodė 12 savaičių o su antra mergyte 6 savaičių visiems skirtingai
Evighet parašė:
Hcg auga, ir kai pasiekia piką nėštumo testai būna neigiami, reikia skiesti šlapimą norint išgauti teigiamą rezultatą. Jūsų atvėju hcg jau krenta vėl (tai vyksta nu…
Norit pasakyt įpusėjus nėštumui nt neigiamas?
Evighet parašė:
Hcg auga, ir kai pasiekia piką nėštumo testai būna neigiami, reikia skiesti šlapimą norint išgauti teigiamą rezultatą. Jūsų atvėju hcg jau krenta vėl (tai vyksta nu…
Gal esi bandžius? Man visad buvo įdomu, bet iki 8sav pas mane ryškiai teigiami buvo, tai nebandžiau daugiau
Būtų įdomu pamatyt
Grikis parašė:
Wooow istorija. Gal pamenat kokius testus bandet?
Evighet parašė:
Tai ką bandžiau bitutes testus, visokius tik vienas tokį vaiduoklį metė bet nesureiksminau bo į žiūrėt reikėjo lb atidžiai
Ciri parašė:
Norit pasakyt įpusėjus nėštumui nt neigiamas?![]()
Pasidomėkite ☺️
LifeHappens parašė:
Gal esi bandžius? Man visad buvo įdomu, bet iki 8sav pas mane ryškiai teigiami buvo, tai nebandžiau daugiauBūtų įdomu pamatyt
![]()
Bandžiau vėliau, pamiršau apie tą piko laikotarpį, bet yra mergina bandžius, norėjo teigiamo ir net išsigando 😂 aš dariau 16+4 va koks buvo ☺️ kontrolinė ryškesnė nei testinė. 

Agnytea1121 parašė:
Tai ką bandžiau bitutes testus, visokius tik vienas tokį vaiduoklį metė bet nesureiksminau bo į žiūrėt reikėjo lb atidžiai
Aš nežinau kaip būtent buvo jums, bet žinau kaip būna iš mokslinių šaltinių ☺️ betkuriuo atvėju svarbiausia nėštumas yra pas jūs tad sveikinu ☺️
Evighet parašė:
Pasidomėkite ☺️
Kazkaip net i galva dometis tuom
siaip labai idomiai skamba
turiu testa, gal ryt išbandyt.
Ciri parašė:
Kazkaip net i galva dometis tuomsiaip labai idomiai skamba
turiu testa, gal ryt išbandyt.
![]()
Na jūsų hcg jau krenta, nepadės. Reikia rasti moterį tarp 10-13 sav kažkur ☺️ tada dažniausiai pats pikas būna ☺️
Evighet parašė:
Pasidomėkite ☺️
Gal rimtai reik pabandyt
Kiek maždaug savaičių turi būt?
LifeHappens parašė:
Gal rimtai reik pabandytKiek maždaug savaičių turi būt?
![]()
Jūsų savaitės turėtų atitikti tą atvejį 😂 aš bandžiau per vėlai bet ir tai matote jog kontrolinė ryškesnė buvo 😂
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai