Sandra288 parašė:
Dariausi kitoje laboratorijojepas ginekologe pirmadieni
Na skaičiai mažėja.. nežinau ką daugiau jums pasakyti
gal kas pakomentuos labiau..
Sandra288 parašė:
Dariausi kitoje laboratorijojepas ginekologe pirmadieni
Na skaičiai mažėja.. nežinau ką daugiau jums pasakyti
gal kas pakomentuos labiau..
Giedrė. parašė:
Na skaičiai mažėja.. nežinau ką daugiau jums pasakytigal kas pakomentuos labiau..
Tame ir man neaisku ,kad mazeja o testas ryskeja
Sandra288 parašė:
Tame ir man neaisku ,kad mazeja o testas ryskeja
Deja, bet reikia kliautis kraujo atsakymais, kuris rodo, kad nėštumas nutrūko. Nebent klaida laboratorijoje (visko būna). Gerai, kad einat pas ginę, ir dėl šventos ramybės reiktų po savaitės pasidaryti vėl HCG, kad įsitikinti jog arti 0 jau ir tada galima toliau planuoti. Pagal viską turėtų pasirodyti mėnesinės jums labai greitu metu.
Bet kokiu atveju gydytoja dar apžiūrės echoskopu ir tas yra gerai. 🌷
Diskusija perkelta iš kitos temos
alamela parašė:
Sveikos merginos, ar man vienai matosi neryski antra linija?
Matosi, bet vos vos... kartokite testa rytoj, o geriausia pasidarykite hcg kraujo tyrima, bus tikslesnis atsakymas.
alamela parašė:
Sveikos merginos, ar man vienai matosi neryski antra linija?
Pirmoje nuotraukoje matau, antroje nieko🤔 kartokit ryt
Meshka parašė:
Matosi, bet vos vos... kartokite testa rytoj, o geriausia pasidarykite hcg kraujo tyrima, bus tikslesnis atsakymas.
Tokiu metu hcg yra beprasmis. Man lyg ir matytųsi kažkas pirmam teste. Testai skirtingi, tad galimai skirtingo jautrumo. Bet bet kokiu atveju tai yra pati pati pradžia. Ir tiesiog pakartot po poros dienų nėštumo testą. Hcg gal ir verta vėliau daryt jei kažkokie įtarimai kyla, bet nestumo pagavimui pilnai užtenka namuose atliekamo.
Zhuzhu parašė:
Tokiu metu hcg yra beprasmis. Man lyg ir matytųsi kažkas pirmam teste. Testai skirtingi, tad galimai skirtingo jautrumo. Bet bet kokiu atveju tai yra pati pati prad…
Kaip tik tokiu metu HCG yra prasmingas, kai visiska nestumo pradzia, nes NT gali tik spelioti ar ryskeja, ar pakanakamai paryskejo per kelias dienas, kai HCG tiksliai atsakytu i si klausima.
HCG beprasmis kai HCG skaiciai didesni, virs 2000-3000, nes tuomet HCG augimas suleteja, ir tikslesne irformacija apie nestumo vytymasi duoda echoskopine apziura.
Aisku jeigu nera didelio nekantrumo, tai tikrai nera butina nei HCG daryti, nei echoskopo, ramiai laukti 7-8 savaites, ir tik tuomet eiti ehoskopo apziurai.
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai