Just.. parašė:
Gryztu is LVviskas svaru grazu issivale, tik gleivine plonoka, bet sako tavo organizmas linkes greit atsistatyt ir dominuojantis folis yra. Gaila, kad nera galim…
kokios geros naujienos!!! Dziugu!! ??
kokius vaistus skyre?
Just.. parašė:
Gryztu is LVviskas svaru grazu issivale, tik gleivine plonoka, bet sako tavo organizmas linkes greit atsistatyt ir dominuojantis folis yra. Gaila, kad nera galim…
kokios geros naujienos!!! Dziugu!! ??
kokius vaistus skyre?
onnellisuus parašė:
Kaip jus jauciates? Kada vaziuojat pas T?![]()
alkana ir pavargusi
užsirašiau vasario 16, tai dar yra ko laukti
paneleparren parašė:
alkana ir pavargusi![]()
užsirašiau vasario 16, tai dar yra ko laukti![]()
tai jau visai nebedaug liko laukti
jova11 parašė:
Sorry kad isiterpsiu.O kam jus vartojot synarel?Ir kur ji laikot?
Fodinos žodžiais, man jį paskyrė kad būtų tolygesni foliai ir gleivinė. Nors tąkart ji matė nemažą folikulą, manau, kad ji pabijojo, jog jis gali nedingt. Nes supratau, kad Synarel iš esmės yra gonadotripinas, tai irgi atlieka ovitrelio funkciją. Laikiau kamb. temperatūroj.
Rinski parašė:
Bus viskas super! Jei dar ir herpis netrukdo, tai išvis viskas pagal planą!
Reik tikėtis. Tik biški neramu, kad tas folis pasišalintų su mmm, nes gi apžiūros mmm pradžioj neturėsiu, o apžiūrės tik jau kai būsiu susileidus 5 dozes.
Pseudo parašė:
Reik tikėtis. Tik biški neramu, kad tas folis pasišalintų su mmm, nes gi apžiūros mmm pradžioj neturėsiu, o apžiūrės tik jau kai būsiu susileidus 5 dozes.…
As eiciau privaciai paziureti echo, ar viskas svaru.
SunMoon parašė:
As eiciau privaciai paziureti echo, ar viskas svaru.![]()
Bet ar privalau eiti? Dėl savęs, žinoma, galiu, bet turiu omeny, kad už visą procesą yra atsakinga gydytoja ir ji pati turi žinoti ir spręsti. Tikiuos, kad jei galėtų būti menkiausia galimybė cistoms, ji būtų darkart pasikvietusi mane apžiūrai... ?
Pseudo parašė:
Fodinos žodžiais, man jį paskyrė kad būtų tolygesni foliai ir gleivinė. Nors tąkart ji matė nemažą folikulą, manau, kad ji pabijojo, jog jis gali nedingt. Nes supra…
Kur pirkai Synarel LV ar LT? kokia kaina?
gvatemala parašė:
Kur pirkai Synarel LV ar LT? kokia kaina?
Internete buteliuko kaina yra ~320, man klinika davė jau praimtą buteliuką, sumokėjau 99 eur už 20 papurškimų, purškiausi tik 12 kartų ir grąžinau jiems, tai turėtų kompensuoti nesunaudotą dalį (nebent dar ivf metu reiktų jį naudoti).
Pseudo parašė:
Internete buteliuko kaina yra ~320, man klinika davė jau praimtą buteliuką, sumokėjau 99 eur už 20 papurškimų, purškiausi tik 12 kartų ir grąžinau jiems, tai turėtų…
O kaip jie žino, kiek papurškimų tu sunaudojai?
Jie fiksuojasi kaip nors?
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai