Braskyte031 parašė:
Kuri cia ta aikstele virsuje? 🤔

mes ten palikome, savaitgalį nemokamai, darbo dienomis mokama nuo 8 iki 20 h lyg
Braskyte031 parašė:
Kuri cia ta aikstele virsuje? 🤔

mes ten palikome, savaitgalį nemokamai, darbo dienomis mokama nuo 8 iki 20 h lyg
Proles parašė:
Aha, siek tiek pigiau 😏 m jei kam aktualu imetu zemelapi su kainomis https://parkavimaskaune.lt/mokamos-stovejimo-zonos/
Sveikos,
Galvoju gimdyti Mažylyje. Bet man ,,pripaišė" diabetą nėščiųjų. Ir viena pažystama sakė, kad jei jau prirašė diabetą tai nebegali gimdyti bet kur. Tik klinikos arba antrosios. Tai norėjau paklausti, gal kas žinote kaip yra? Čia tiesa ar ne??? Nes jau kažkaip buvau nusiteikusi, kad noriu Mažylyje gimdyti 😕
_Aguonėlė_ parašė:
Sveikos,
Galvoju gimdyti Mažylyje. Bet man ,,pripaišė" diabetą nėščiųjų. Ir viena pažystama…
Pasitikslinkite pas priziurinciaja ginekologe 🙂 bet tiesa, kad su GD galima gimdyti tik trecio lygio ligonineje. Lietuvoje yra tik dvi: KK ir Santariskes 🙂
Braskyte031 parašė:
Pasitikslinkite pas priziurinciaja ginekologe 🙂 bet tiesa, kad su GD galima gimdyti tik trecio lygio ligonineje. Lietuvoje yra tik dvi: KK ir Santariskes 🙂
Aš kiek klausinejau, jei yra GD ir nereikia insulino galima ir kitur ne tik KK a santariskese.
Aistevir parašė:
Na, cia su gimdymais tai atsargiai reiketu. As db laukiuos ir tariuos su gydytoju del gimdymo, nes nebenoriu patirti to, ka patyriau pirma karta nuvaziavus pas bet …
Sutinku! Gimdžiau Mažylio gimdymo namuose ir deja, gydytoja buvo kažkas baisaus. Pradedant elgesiu, baigiant žodynu! Suprantu, kad yra nuostabių gydytojų, kurių, manau ir pinigai nepakeičia, nesvarbu ar buvo duota ar ne. Deja, man nepasisekė. Labai tikiuosi, kad bent jau gydytoja (net nesiverčia liežuvis jos taip vadinti) priėmė teisingus sprendimus, nepaisant įžeidinėjimų ir gasdinimų, ir ne dėl to pragulėjau ligoninėje su komplikacijom dvi savaites.
Norėjau tartis dėl pirmojo gimdymo, bet deja buvo pirmasis karantinas, kai net vyrams neleido dalyvauti, tai ir tarimasis su gydytojais buvo toks apsunkintas ir miglotas.
Džiaugiuosi, kad yra mamyčių, kurių patirtis po gimdymo yra puiki, bet nemanau jog reikia neigiamai linksniuoti tas mamytes, kurios kalba apie tarimąsi, nes niekada nežinai kokia yra patirtis
NataLIA parašė:
Sutinku! Gimdžiau Mažylio gimdymo namuose ir deja, gydytoja buvo kažkas baisaus. Pradedant elgesiu, baigiant žodynu! Suprantu, kad yra nuostabių gydytojų, kurių, ma…
Kokia gydytojos pavarde?😞
Pacahontas parašė:
Kokia gydytojos pavarde?😞
Nenoriu viešai rašyti. Gimdymo namų vadovas visą situaciją žino, jam buvo pranešta. Asmeniškai su juo apie tai kalbėjau. Deja, spėju, kad ji ir toliau taip puikiai bendrauja.
dstulge parašė:
Isbandet Mazyli ir Klinikas, jeigu reiketu vel rinktis dabar- kur rinktumetes ir kodel? Ar nepajautet jokio skirtumo?😊
Pirmagime gimdziau klinikose o antra dukryte mazylyje. Tai tikrai nuosirdziai sakau jai kada bus 3 gimdymas rinksiuos ir vel mazylio gimdymo namus
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai