Drugele123 parašė:
Sveikos. Kokios kainos pogimdyviniu palatu, tos kur mokamos, su geromis lovomis ir panasiai?![]()
Pries beveik du metus,15 eur parai, jei nemaisau, gulejau 15 palatoje
Drugele123 parašė:
Sveikos. Kokios kainos pogimdyviniu palatu, tos kur mokamos, su geromis lovomis ir panasiai?![]()
E.Va parašė:
Radau ju puslapyje, kad dabar seimynine apie 30€/parai. Bet jos jau atremontuotos, viskas nauja, lovos dvigules, wc, tv, saldytuvas, virdulys.
Drugele123 parašė:
Radau ju puslapyje, kad dabar seimynine apie 30€/parai. Bet jos jau atremontuotos, viskas nauja, lovos dvigules, wc, tv, saldytuvas, virdulys.
Tada kai as gulejau, viskas irgi tas pats buvo, nauja lova ir tv, wc, dusas, virdulys. Tik saldytuvo nebuvo, saldytuvas buvo bendras, priesais palata. O antrai pusei buvo foteliukas
Kamile88 parašė:
O gal kas žinote, jeigu negauni šeimyninės mokamos, nes užimta, ar įmanoma vyrui nakvoti paprastoj? Gal yra kokia "raskladuškė"? Ar ten ne po vieną gimdyvės ir išvi…
Mazylyje visos gimdyves guldomos po viena ir kiekvienoj toj palatoj yra po papildoma lova, jei vyras norėtų likti. Tik už vyro lovą reikia moketi.
Kara14 parašė:
Mazylyje visos gimdyves guldomos po viena ir kiekvienoj toj palatoj yra po papildoma lova, jei vyras norėtų likti. Tik už vyro lovą reikia moketi.
Labai ačiū už atsakymą, nuraminot 🙏
Kamile88 parašė:
Labai ačiū už atsakymą, nuraminot 🙏
Mes kai nuvaziavom neturejo laisvu seimyniniu tai pagulde kitam aukste, wc ir dusas bendras buvo, bet labai priepat ir juo niekas daugiau nesinaudojo beveik tad visad buvo laisva. Palatoj buvo sena lova, o vyrui foteliukas, bet turejom virduli, kriaukle, vystimo stala, spinta ir staliuka ant ratuku, mokejom 10€ parai, pilnai uzteko ir tokios palatos😊 gimdziau pries pusantros savaites. Mazylyje visada garantuoja palata kur gales likti ir vyras kartu😊
justina_k2 parašė:
Sveikos, gal žinote kaip yra su išleidimu iš ligoninės? Ar leidžia naujagimį rankose išsinešti ar būtina auto kėdutėje? Mes esam nusipirkę auto kėdutę, bet ji gana …
Mes nesemes keduteje, bet ten niekas neziuri kaip ir kada isseini ir neislydi. Mus israse ir sake galim iseiti kada norim.
justina_k2 parašė:
Sveikos, gal žinote kaip yra su išleidimu iš ligoninės? Ar leidžia naujagimį rankose išsinešti ar būtina auto kėdutėje? Mes esam nusipirkę auto kėdutę, bet ji gana …
Išleidžia ir ant rankų. Aš taip išsinešiau pavasarį. Nu kur ten būčiau tysusis aš ją dar...
tašes sesutės nuleido vyrui, o aš nulipau su vaikučiu ir tik mašinoj jau į kėdutę. Niekas nežiūrėjo. O kaip kitaip, o jei aš šalia gyvenu, kam man ta auto kėdutė :))
Avyte21 Agnė parašė:
Norejau paklausti ar tos kurios gimdete cia ne seniai ar gavot naujagymio dovanu dezute :)? Nes pries du metus tokios buvo![]()
Gimdžiau prieš metus, pempersu pokas ir dėžutę, o toje dėžutėje daug visokių lankstinukų, mėginuku 😄
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai